Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
zSergio

iade hakkında.[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Bu soruya 6 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
skpubg, Şimdi yazdı:

Admin'e bildirdim online olunca kendisi ilgilenecektir 

hocam admine neyi bildirdiniz iade talebimi mi? ona göre lol hilesinin resmi sitesinden alım yapacağım. dediğim gibi aciliyeti vardı bu hilenin benim için. 3-4 arkadaş toplandık rank kasacağız diye.. hile yok ortada.  suç ne sizin ne benim.. o yüzden size asla ama asla kızmıyorum, hakkımda yok. sadece olay şu;  2-3 gün önce 1 günlük lol script hilesi satın aldım. anında key verdi. aa süpermiş oto teslimat diyince bugün saatler önce ise 1 haftalığını sipariş verdim. lakin manuel teslimat diyor. ben bunu anında teslimat bilerek satın aldım 😞

eğer teslimatı yapılmamış bir siparişi iptal edebiliyorsak, bana bunun bilgisini verirseniz hilenin yapımcı sitesinden satın alacağım.

@skpubg @Maccy @𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬

@skpubg hocam onlinesin forumda geziyosun lastseen olarak. konuyada girdin tekrar 2. yanıtımdan sonra. yanıt mı yazmak istemiyorsun yoksa konu hakkında bilgin mi yok

bi açıklama yaparsan bizimde 3-4 arkadaş sabahlama hayallerimiz 1 kişiye bağlı olup suya düşmemiş olur 🙂 ne dersiniz?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
skpubg, 2 saat önce yazdı:

Teslim edilmeyen keylerin iadesi olur. 

Para 15 gün sonra hesabınıza yatar.

iadeye gerek kalmadı. key'i en yakın vakitte bekliyorum 🙂

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...