Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
KONYALIALABAY

by sabo[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

arkadaşım foruma ne zaman güncelleme bitecek diye sormuş o kişiyi ben getirdim buraya ne demek belki 5 dakka belki 5 ay terbiyesizliğin luzmü yok çatır çatır hileden her ay ücret almasını biliyorsanız uslübünüzü bozmadan cevap vermek zorundasınız aksi takdirde ekran görüntüleriyle sizleri her yere yayarım biraz uslübünüze dikkat edin

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye terbiyesizlik yaptığımız yok.

Beklemek zorundasınız. 

Diğer müşterilerimiz nasıl sabır ile bekliyorsa sizde bekliyeceksiniz.

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Hile güncellemesi şu ana kadar müşterimizseniz görmüşsünüzdür ki, bir günü geçmedi şimdiye kadar. Bizde bekliyoruz, hilede ban sorunları vardı. Çalışıyorlar hala üstünde. Bakın bu işlerden biraz anlıyorsanız, kodlama çok kolay birşey değil ve zaman alıyor. Özellikle şu an basit bir güncelleme yapmıyorlar ve ban sorununu kaldırmaya çalışıyorlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bekliyoruz fakat hiç hoş değil konuşmalarınız yok puan düştük yok beklemek zorundasınız falan bi zorunluluğumuz yok üyeliği iptal eder geçeriz ilk defa hile satın almıyorum kendimle birlikte toplam 6 arkadaşımı da bu siteden çıkarıyorum söylenecek çok şey varda ne edebimi ne terbiyemi bozmak istemiyorum

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ne banondan bahsediyorsun hesabım 2030 a kadar gitti ben bunla ilgili konu dahi a.madım size yazdım yapcak bişey yok dediniz eyw sustuk ama arkadaşın yazdıkları doğru değil 

bu konuyuda burada kapatın boşverin arkadaşınızın edebsizliği 6 kişi çıktık siteden 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam haklısınız ama yüzlerce böyle mesaj geliyor. Tek tek özel mesaj oluşturma şansımız olmuyor. Kusura bakmayın. İşte o yüzden çalışılıyor, ban şikayetleri arttığı için. Süre konusuna gelirsek, üretici şimdiye kadar tüm güncellemelerde telafi yaptı. Eğer bize güveniyorsanız bizimle kalın 🙂

Benimle konuştuysanız zaten biliyorsunuzdur elimden geleni yapıyorum

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş hilesiz de oynanabiliyor bu oyun. Haftalarca sürebilir demesinin neresi hakaret ya da uslüpsuzluk? Belki de hiç güncellenmeyip iade yapılacak. Kodlama, yazılım vs bunlar basit şeyler değil. Yazılım güvenli olduğunda açılacaktır. Bu senin iyiliğin için gerekli birşey. Ben ona buna bakmam diyorsan; ücretsiz yazılımlar bazı forumlarda mevcut. Direk al kullan. 

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten bu tartışmayı fazla uzattınız. Zaten telafi olarak kullanamadığınız günler ekleniyor. Bu neyin uzatması gerçekten anlamıyorum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Maccy, 3 dakika önce yazdı:

Gerçekten bu tartışmayı fazla uzattınız. Zaten telafi olarak kullanamadığınız günler ekleniyor. Bu neyin uzatması gerçekten anlamıyorum. 

ürün sattığınız kişilerin yaşlarının +18 olduğunu daha iyi bir şekilde teyit ederseniz böyle sorunlarla karşılaşılmaz :))

omer tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelıkler Selamlar Kardeşim Sen no recoil ve Aim bot acarsan 2030 degil 2060 kadar ban yersin anladi mi esp  daha ne istiyorsn ve onun gectim ben kaç aydi kullanıyorrum neden bana ban atmiyor ve neden 20.30 kadar yemiyorum  Hile saglam ve çok temiz işler yapiyorlar burada suclu sensın onlar degil anladi mi bilmeden yorum yapma ben fatih oldum espler sende kullanma no recoil felan suan hile harika ve ban atmiyor  bilgin olsun 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş ne kadar boş konuşuyorsun. Hile güncellemeye alınmasa senin hesabın ban yerse bu güzel birşeymi olacak.  Bir önceki alımımda mayıs 15 te bitiyordu. güncellemeye girmiş 4 gün uzatılmış. Kimsenin hakkını yemiyorlar. Sabır azcık sabır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ömer canım kardeşim benim yaş 30da senin beyin yaşın kaç şeker kardeşim bi onuda söylede ona göre laf yetişdireyim sana istersen sen özelden bi yaz ben şahsi numaramı vereyim sana öyle bi konuşalım olmaz mı buradan klavye kabadayılığının luzmü yok dayısının mink yeğeni

descent güncellemeye zaten lafım yok ben by sabonun tutumundan ötürü yazdım konu buralara geldi 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
KONYALIALABAY, 2 dakika önce yazdı:

ömer canım kardeşim benim yaş 30da senin beyin yaşın kaç şeker kardeşim bi onuda söylede ona göre laf yetişdireyim sana istersen sen özelden bi yaz ben şahsi numaramı vereyim sana öyle bi konuşalım olmaz mı buradan klavye kabadayılığının luzmü yok dayısının mink yeğeni

descent güncellemeye zaten lafım yok ben by sabonun tutumundan ötürü yazdım konu buralara geldi 

İnsanlara hakaret edemezmisiniz burada. Forum üyeliğinize kısıtlanma getirilecektir böyle devam edecekseniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Belki 5 dakika belki 5 gün belki 5 ay cümlesiyle kastedilen şey güncelleme zamanını bilmediğimiz.

Bugüne kadar bazı güncellemeler 5 dakika içinde geldi bazıları 5 gün sürdü ve 2 yıl önce bir güncelleme için 5 ay bekledik.

Bu cümlenin neresinde hakaret var anlayamadım bir türlü. Burada size verilen bir bilgi var. 

Biz burada dürüstlük yapıyoruz. Ne banın ne de güncellemenin garantisi olmaz.

Ancak siz de diğerleri gibi kandırılmak istiyosunuz. Kusura bakmayın biz diğer siteler gibi gönlünüz hoş olsun diye yalan söyleyemeyiz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...