Jump to content

Ero

Karalamak için konu açanlara ne oluyor ?

Recommended Posts

Merhaba hileyi satın aldım fakat kurmama ragmen calıstıramadım belkide düzdün kuramadım boşa para ödedim yani. Destek talep etmem ragmen kimse umursamadı resmen soygun baska birsey değil. Bir daha asla birsey satın almam sizden. Alacak arkadaşlarda iyi düşünsün para kolay kazanılmıyor..

• Thanks 2

Merhaba destek talebi almak için nereye yazdınız ? 

Forumdaki ilk konunuz ve  ilk mesajınız bu,lütfen yorum yaparken dikkatlı olalım yüzlerce müşterimiz var kimsenin parasını hebada etmedik,kimseyi mağdurda etmedik destek talebi almak istiyorsanız Vip bölümüne konu açınız.

• Thanks 1

Şaka gibi 🙂

Çok pardon ancak sorun yaşadığınızı anlayabilmek için bize vahiy gelmesini mi bekliyosunuz ?

Sorunum var diye konu açmadan gelip buraya "sorun yaşadım yardım etmiyorlar" diyosunuz.

Şaka mısınız siz ?

Konunuzu silmiyorum ki sizin gibi art niyetli insanlara ne olduğunu diğer insanlar görebilsin.

Forum üyeliğiniz yasaklandı, satın aldığınız ürün aktif kalacak sürenizin sonuna kadar kullanabilirsiniz. (Bakın halen hakkınızı koruyoruz)

• Like 4
  • Sad 1

2 aydı kullanıyorum param heba olmadı kesinlikle güvenilir  ve kaliteli kimsenin kafası karışmasın arkadaş kurmayı becerememiş yardım almak yerine karalama yapmaya çalışıyo

• Thanks 1

3. ayıma girdim. Sıkıntı yaşadığım yerde iletişime geçtim ve sonuçlandı. Biraz geç olsa da yoğunluğa göre normaldir. Zaman kaybını da telafi ediyorlar. Farklı bir kurulumda incelemek için  BySaBo bilgisayara bile bağlandı. Çözüm için üreticiyle iletişime geçip destek talep etti. Malının arkasındalar.

skpubg, 12 saat önce yazdı:

Forumdaki ilk konunuz ve  ilk mesajınız bu,lütfen yorum yaparken dikkatlı olalım yüzlerce müşterimiz var kimsenin parasını hebada etmedik,kimseyi mağdurda etmedik destek talebi almak istiyorsanız Vip bölümüne konu açınız.

Bu görüşe karşıyım belirtmek istedim sadece 🙂 ( Forumdaki ilk konunuz ve ilk mesajınız )

• Thanks 1

Görüşe karşımısın ? Ne acıdan karşısın,Adamın problem yaşadığını nerden bilelim kahin miyiz biz? Vip bölümüne konusunu acacak destek talebi alacak .

Foruma ilk mesajını atıyor ve gördüğün gibi karalama mesajı

• Thanks 1

skpubg, 30.01.2020 - 00:01 yazdı:

ben vip bolumunde konu actim neden kimse cvp vermiyor experto git bak bi sizin keyfinizimi bekliyecez madem ilgilenemiyonuz discorddan yardimci olun kardesim

15 aydır vmodz üyesiyim şimdiye kadar 15 defa  satın alım yaptım ve hiçbirinde sorun yaşamadım admin ve moderatör arkadaşlar son derece duyarlı ve bilgili ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar enson  güncelleme sonrası yaşadığım sorun ile gayet sabırlı ve anlayışlı bir şekilde ilgilenip sorunumu çözdüler ayrıca kullanamadığım süreyi göz önünde bulundurarak süremi uzattılar [ ayrıca burada olumsuz ve kaba bir şekilde yorum yapanlar muhtemelen birilerinin maşalığını ve goygoy culuğunu yapıyorlardır ]

• Like 2
  • Thanks 1

2015 den beri bu siteden hile alıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım ,biraz sabırlı olmak lazm,bazen kendimizden kaynaklı sorunlar nedeniyle hileyi açamıyoruz.özellikle satın alırken kullanma klavuzunu dikkatli okumak lazm

• Like 2

Ben Yaklaşık 1 Yıldır bu siteden alış veriş yaparım şu ana kadar ne sorunum olduysa çözmek için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Vmodz  ekibine güveniyorum bu konuda konuyu açan arkadaş tamamen karalamak istemiş herkes rahatlıkla alışveriş yapabilir.

• Like 1

unauthorized program dedi oyundan attı sonra tekrar yaptım tekrar girdim ama home tuşuna bassam da bişey olmuyor pubg lite h4ck ?

Edited by injailoutsoon

injailoutsoon, 12 dakika önce yazdı:

unauthorized program dedi oyundan attı sonra tekrar yaptım tekrar girdim ama home tuşuna bassam da bişey olmuyor pubg lite h4ck ?

Konuyu vip destek bölümüne açmalısınız. Açtıktan sonra dönüş saglayagim. 

2 seneyi geçti üyeliğim. Ara sıra Vmodz ye uğrar ürün satın alırım. Bir çok kez satın aldım hiç bir sorun yaşamadım. En kısa sürede satın aldığım ürünler sorunsuz bir şekilde tarafıma ulaştı. İşinizi harika yapıyorsunuz Vmodz. Tekrar teşekkürler. Birazdan hile satın alacağım :)

• Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...