arnisa 0 Oluşturuldu : Haziran 23, 2020 hileyi aldım ama dosya yok (Üzgünüz, bu dosyayı indirmenize izin verilmiyor.) yardım edecek kimse yokmu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Maccy 217 Yanıtlandı : Haziran 23, 2020 Lütfen fazla konu açmayın görüyoruz. Satın alım gerçekleşmemiş. O yüzden indiremiyorsunuz. Satın alım gerçekleştiğinde otomatik olarak VIP statüsü atanıyor ve teslim ediliyor. Tek sebep bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 23, 2020 Ödemeyi tamamlamamışsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
arnisa 0 Yanıtlandı : Haziran 23, 2020 kusura bakmayın yabancıyım forumlara cevap alamayınca yazmak zorunda kaldım ödeme yapıldı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 24, 2020 Merhaba, Ödemenizi gördüm, sepetinize eklediğiniz ürünü stok bittikten sonra tamamlamışsınız . Bugün stok gelecek ve teslimatınızı yapacağız. Teslimatınız yapıldığında Vip rolüne sahip olacaksınız ve dosyaları indirebileceksiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş