Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
TEKB1R

Stok yok[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Bu soruya 9 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

vfx ile pvvip arasındaki fark sadece biri gameloop biri lg üzerinden çalışması mı özellikleri birebir aynımı ikisindede aim speedhack var mı birebir aynımı yani yoksa lg yüklemek zorunda kalıcam ban yesem sorun değil maksat zevk hesap kasmıyorum twitter üzerinden açarım yenisini ban yedikçe 

skpubg, 7 dakika önce yazdı:

https://discord.com/invite/YdaNNTU

Admin bilgilendirildi stok için

vfx ile pvvip arasındaki fark sadece biri gameloop biri lg üzerinden çalışması mı özellikleri birebir aynımı ikisindede aim speedhack var mı birebir aynımı yani yoksa lg yüklemek zorunda kalıcam ban yesem sorun değil maksat zevk hesap kasmıyorum twitter üzerinden açarım yenisini ban yedikçe 

cevap vercek biri yok mu

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 7 saat önce yazdı:

Merhaba,

Genel olarak özellikleri aynı.

PVvip gameloop'ta hemen banlandığı için ve LD player'da biraz kasma olduğu için stok eklemiyoruz.

anladım satın alamıyorum yani. ban yesem sprun yok farklı hesaplar açıyorum zaten 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 3 saat önce yazdı:

Neden VFX almıyosunuz ? Ban problemi yok , gameloopta çalışıyor.

hile içeriği aynımı sped hack aim vs hepsi varmı vfx de ben gameloop üzerinden oynuyorum ld pc çok kasıyo o yüzden gameloop üzerinden çalışan içeriğinde aim speed vs olan bişe arıyorum vip hile ile vfx arasında fark nedir ? yukardan gelen çizgiler vfxde yok sanırım resimlerde gördüğüm kadarıyla

satın almada fotograflara baktıgımda vip olanda speed hack vs var ama vfx de yok bunun için vip alsam gameloopda çalışır mı yani ben tüm özellikleri kullanmk istiyorum ban yemeyi göze alarak

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...