TEKB1R 0 Oluşturuldu : Haziran 5, 2020 hile almak istiyorum 1 günlük deneme amaçlı memnun kalırsam 1 ay yapıcam ama stok yok diyo kayıtta oldum sorun nedir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Haziran 5, 2020 Hangi ürün? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 TEKB1R 0 Yanıtlandı : Haziran 5, 2020 skpubg, 1 dakika önce yazdı: Hangi ürün? pubg vip pc için lg için olanı almak istiyorum dc den yazdım gruba alır mısınız bide Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Haziran 5, 2020 https://discord.com/invite/YdaNNTU Admin bilgilendirildi stok için Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 TEKB1R 0 Yanıtlandı : Haziran 5, 2020 vfx ile pvvip arasındaki fark sadece biri gameloop biri lg üzerinden çalışması mı özellikleri birebir aynımı ikisindede aim speedhack var mı birebir aynımı yani yoksa lg yüklemek zorunda kalıcam ban yesem sorun değil maksat zevk hesap kasmıyorum twitter üzerinden açarım yenisini ban yedikçe skpubg, 7 dakika önce yazdı: https://discord.com/invite/YdaNNTU Admin bilgilendirildi stok için vfx ile pvvip arasındaki fark sadece biri gameloop biri lg üzerinden çalışması mı özellikleri birebir aynımı ikisindede aim speedhack var mı birebir aynımı yani yoksa lg yüklemek zorunda kalıcam ban yesem sorun değil maksat zevk hesap kasmıyorum twitter üzerinden açarım yenisini ban yedikçe cevap vercek biri yok mu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 6, 2020 Merhaba, Genel olarak özellikleri aynı. PVvip gameloop'ta hemen banlandığı için ve LD player'da biraz kasma olduğu için stok eklemiyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 TEKB1R 0 Yanıtlandı : Haziran 6, 2020 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 7 saat önce yazdı: Merhaba, Genel olarak özellikleri aynı. PVvip gameloop'ta hemen banlandığı için ve LD player'da biraz kasma olduğu için stok eklemiyoruz. anladım satın alamıyorum yani. ban yesem sprun yok farklı hesaplar açıyorum zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 6, 2020 Neden VFX almıyosunuz ? Ban problemi yok , gameloopta çalışıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 TEKB1R 0 Yanıtlandı : Haziran 6, 2020 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 3 saat önce yazdı: Neden VFX almıyosunuz ? Ban problemi yok , gameloopta çalışıyor. hile içeriği aynımı sped hack aim vs hepsi varmı vfx de ben gameloop üzerinden oynuyorum ld pc çok kasıyo o yüzden gameloop üzerinden çalışan içeriğinde aim speed vs olan bişe arıyorum vip hile ile vfx arasında fark nedir ? yukardan gelen çizgiler vfxde yok sanırım resimlerde gördüğüm kadarıyla satın almada fotograflara baktıgımda vip olanda speed hack vs var ama vfx de yok bunun için vip alsam gameloopda çalışır mı yani ben tüm özellikleri kullanmk istiyorum ban yemeyi göze alarak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Haziran 6, 2020 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
hile almak istiyorum 1 günlük deneme amaçlı memnun kalırsam 1 ay yapıcam ama stok yok diyo kayıtta oldum sorun nedir
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş