Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
elsa190

Hile calismiyor iade problemi[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

05.05.2020 günü satin aldim hile calismiyor diyerek iade etmistim ödemenin bir hafta icinde  yapilacagini söyledin bysabo  7. gün bitti hesabima hala gecmemis iade

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 5 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

05.05.2020 günü satin aldim hile calismiyor diyerek iade etmistim ödemenin bir hafta icinde  yapilacagini söyledin bysabo  7. gün bitti hesabima hala gecmemis iade

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Öncelikle hile çalışmıyor diye iade edilmedi, burada satın alınan hiçbir ürün sevmedim, beğenmedim, olmadı diye iade edilemez.

Çalışmayan ürünü satmıyoruz, eğer pcde çalışmazsa çözümleri uygulanır iade yapılmaz.

Sizin iadeniz manuel teslim edilen, stokta bulunmayan bir ürün olduğu için yapıldı.

Yani satın aldığınız ürün henüz size teslim edilmemişti, bu nedenle iade mümkün oldu.

İade'nin yapılmama nedeniyse mail adresinize gönderilen iade formunu halen doldurmamış olmanız.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

evet stokta kalmamistir yada güncelleme vardir calismayabilir yanlis ifade etmek istemiyorum. ürününü iade ettigim icin konu actim gerekli destegi Discort üzerinden  Bysabo dan aldim tesekkürler

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...