FAZLI 0 Oluşturuldu : Mayıs 2, 2020 GUNLUK HILE SATIYONUZ 10 SAAT GELMESINI BEKLEDIM NE ODEME ALDINIZ NEDE GUNLUK HILE GONDERDİNİZ SİMDİ YINE ODEME GONDERDIM AMA HALEN KABUL EDILMESINI BEKLIYORUM HIC UMUDUM OLMASADA Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Maccy 217 Yanıtlandı : Mayıs 2, 2020 (düzenlendi) Merhaba, ödemeyi nasıl yaptınız ? Havale ile yaptıysanız ödeme bildirimi yapmanız gerek. İlgisiz bir site değiliz siz bize ulaşmadan göremeyiz tamamlanmamış işlemleri, dilerseniz bana discordtan ulaşın beraber bakalım. Discord adresim Maccy#0001 Mayıs 2, 2020 Maccy tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 2, 2020 Güç geçmiyor ki yeni bir gariplikle daha karşılaşmayalım 🙂 Sorunla ilgili hiçbir bilgi vermediğiniz için size her ihtimali anlatmak lazım. 1 - Eğer Türkiye'de yaşıyorsanız adres kısmında ülkeyi Türkiye seçin , kart ile ödeme yapabileceğiniz yöntem değişir. 2 - Türkiye dışındaki müşteriler için kullanılan kart ile ödeme yöntemi genelde ödemeyi karttan çekmiyor , ödeme gelmeden site ürün teslim etmiyor. 3 - Havale ile ödüyorsanız parayı havale ettikten sonra ödeme ekranındaki bilgileri doğru olarak girip göndermeniz gerek. Ödeme firma tarafından onaylandığında yani ödeme başarılı sinyali sisteme iletildiği site teslimatı yapar. 4 - Havale ile alıyorsanız 1 kuruş dahi eksik havale ederseniz otomatik sistem teslimat yapmaz. 5 - Havale ile alıyorsanız farklı bankalar arasında transfer gerçekleştirdiyseniz para transferi mesai saatine kalır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GUNLUK HILE SATIYONUZ 10 SAAT GELMESINI BEKLEDIM NE ODEME ALDINIZ NEDE GUNLUK HILE GONDERDİNİZ SİMDİ YINE ODEME GONDERDIM AMA HALEN KABUL EDILMESINI BEKLIYORUM
HIC UMUDUM OLMASADA
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş