Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
ESMER34

kimsenin yardımcı oldugu yok

Önerilen İletiler

yardım konusunda beşpara etmezler herkez paranın peşinde hileyi aldım kullanamıyorum paramda hiç oldu teşekkürler VMODZ 👏

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Demek böyle düşünüyosunuz ,

Pekala bakalım gerçekten size yardımcı olunmamış mı..

Destek konunuz "" oluşturuldu.

Size "

image.png

Aynı şekilde sorununuzu 52 dk önce açıkladınız ve aynı dk içinde yanıt verdim.

image.png

Yaşadığınız sorun , programa girerken kullanacağınız üyeliği açamamak.

Bu konuyla ilgilli size satın aldığınız an otomatik teslim edilen bir anlatım da var oysa.

Şimdi şu konuyu açıklığa kavuşturmak gerek, bizim işimiz istediğiniz ürünü teslim edip size nasıl kullanacağınızı anlatmak.

Ne sizin algı kapasitenizi arttırabiliriz , ne de kendi elimizle size ürünü kullandırabiliriz.

Tabi tüm bunların sonucunda aşağıdaki gibi bir karşılık verdiğinizde ne yazık ki yasaklanmak kaçınılmaz oluyor

image.png

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

keyi kabul etmiyor allah belanı versin bana name okuma / token) uyarısı alıyorum keyi kabul etmiyooooooooorrrrrrrrrr 😡

makro hilesi aldım ondada aynısını yapıyor ve ben bunu çözemiyorum adam gibi biri yardım edecekse etsin etmeyecekse allah belanızı versin zehir zıkkım olsun o paralar size 

hileyi hala açamıyorsam yardımcı olamamışsın demektir boş kuru cevap vermekle yardımcı olunulmaz 

üyeliği key hatası aldığım için yapamıyorum özelden yazmanızı ve size tw atacağım girin kendiniz görün.....

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Keyi kabul etmeme nedeni şu;

Daha önce üyelik açmayı denerken key ile bir üyelik açtığınız için, keyi tekrar kullanamıyorsunuz.

1 key 1 defa kullanılır.

Üyeliğe yetki veren bir içecek gibi düşünebilirsiniz.

Key ile 1 üyelik açarsınız , o key o üyeliğe yetki verir ve artık geçersiz olur.

Keyi başka bir üyelik açmak için kullanamazsınız.

Açtığınız üyelikle giriş yapın lütfen.

Ayrıca bu tavrınıza daha fazla katlanmak mümkün değil, yasaklandınız.

Keyiniz ve üyeliğiniz aktif kalmaya devam edecek, sürenizin sonuna kadar ürünü kullanabilirsiniz.

Gelecek sefer kendinize başka bir site bulun.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba android hilemiz güncel değil, o yüzden hata almanız normaldir. 

Zaten stokta bulunmuyor, ayrıca konunuza dönüş yapıldı. Tekrar başka bir konuya yazmanıza gerek yok 🙂 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...