Niyazi 0 Oluşturuldu : Şubat 9, 2020 Arkadaslar hileyi bir turlu calistiramadim soylenen herseyi yaptim calismiyor bi yardim etseniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
OsmanGazi 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2020 Aldiktan sonra gerekenleri takip ettin mi ? çünkü dün ben aldigimdada çalişmiyodu satin aldiklarimdaki adimlari iyi takip et bide ben Windows defenderi kapattim . Onada bi bak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Niyazi 0 Yanıtlandı : Şubat 9, 2020 Evet kurdum calistirdim defenderi kapattim pencere modunda cal8stirdim login bolumunu gectikten sonra oyun7 secip cal8stirdim fakat egitim modunda denedim calismiyor direct x de aciylorum olmuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
skpubg 106 Yanıtlandı : Şubat 9, 2020 Destek talepleri yalnızca Vip Destek bölümüne açılmalıdır. Bu konu yanlış alana açıldığı için kapatıldı ve konu sahibine 1 uyarı puanı verildi. Uyarı puanları forum yetkilerinin kısıtlandırılmasına neden olabilir. Sonraki süreçte kurallara uygun hareket etmenizi öneriyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 9, 2020 Niyazi bu gidişle yasaklanacaksınız. Her yere konu açmaktan vazgeçin ! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş