Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
kolpaciino

Banlanmaya iade vermiyorlar

Önerilen İletiler

Derdimizi anlatıyoruz birde engel atıyorlar bana diyor ki garamtisi yok hiçbir şeyin o zaman niye para veriyoruz nette zaten birçok sitede var böyle şeyler buranın meselesi.site güvencesi çözüm desteği ve bypass olayı değil mi 113 küsür lira az değil oyunum iki katı fiyat yarısını geri ödeyin diyorum bi kuruş veremeyiz diyorlar . Üstüne engel siz sakın almayın arkadaşlar 

• Thanks 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Hiç kusura bakmayın ancak hile kullandım ve banlandım paramı geri verin gibi saçma sapan bir cümle kurarsanız engellenirsiniz.

Sitemizde her yerde ban riski ile ilgili açıklama varken tüm sözleşmelerde ödeme iadeleriyle ilgili bilgilendirmeler de var.

Hepsini geçtim, hiçbirini görmediniz diyelim. Satın alırken "Kabul Ediyorum" kutucuğunu işaretlediğiniz tek cümlelik uyarıyı da mı görmediniz ?

Biz diğer siteler gibi "%0 ban riski" , " Banlanmama Garantisi " gibi sizi kazıklamak yerine dürüstçe ve açıkça tüm bilgilendirmeleri yapıyoruz.

Buna rağmen "ben saçmalamakta özgürüm" şeklinde davranırsanız size "burada saçmalayamazsınız" yanıtı gelir ve engeli yersiniz.

Üstüne üstlük banlanma sebebiniz program değil , belli etmeniz. Yani sizinle aynı programı kullananlar banlanmıyorlar. Siz hileyi belli etsem bile banlanmak istemiyorum gibi extra saçma bir düşünceye sahipsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır bir çok farklı oyunda hile satın aldım yeri geldi aylarca ban yemedim yeri geldi haftada 2 kere ban yedim ama bu işin raconu budur hile kullanırsan her zaman ban riski vardır bence ban riski yok diyen kişilerden ve platformlardan uzak durun samimi değiller.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

18-05-2019 Tarihinden itibaren bu siteyle tanıştım ne zaman sorunum olsa sabo ilgilenmiştir.Şu programı kötülüyenleri anlamıyorum kardeşim oyundan ban yiyorsun siteyi kötülüyorsun öyle bir dünya yok hileyi kullanmayı bileceksin bilmiyorsan banlanmayı göze alacaksın sonucta oyunun yasak olan bir programını kullanıyorsun.İlk verdiğim tarihten itibaren Viphack kullanıyorum bırak 1 günlük ban yemeyi 1 kere ban yemedim.İyiki bu siteyi tanımışım,İyiki varsın vmodz 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hem ayranim dökülmesin hem G. S. MESIN hile kullaniyorsan banida yersin ne guzel ac aimi catur cutur adam vur sonra banlandim parami verin yoksa paran kullanma oynama 2 senedir alisveris yaparim sabodan yeri geldi hediyede verdi yeri geldi hergun tw den baglanip saatlerce ayarlarimida yapti hile kullaniyorsan ağlamicaksin yavas olabilir ama kalitesiz asla 🤣

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

1 yılı aşkındır bu siteden alışveriş yaparım ama üzgünüm dostum senin gibi üste çıkanı görmedim :D 4 aydır Viphack kullanıcısıyım henüz sorun teşkil edecek birşey olmadı bırak ban yemeyi gayette keyif alarak oyunlarımı oynuyorum ama şunu unutma herşey oynayışın da bitiyor viphack kullanıyorsan ;) Saboya gelirsek ilgili ve sorun dinleyen bir yönetici kendisi birçok kez TeamWiewer üzerinden bağlanıp cok sorunumu çözmüştür. Eğer bu mesajı okuyup alışveriş yapmak isteyen arkadaslar olursa her türlü yardımcı olurum Discord adresimi bırakıyorum buraya.  #4840 

Herkese iyi aksamlar. 

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba 2017 Aliş Veliş yapmaya başladim harika yer harika guzelık  hemen teslım hem guvenlı bı yer ıyıkı varsınız  ❤️  Tam tam 2yil ay pordn 3 yil olacak ❤️ 

gulcan321 tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman size şöyle söyleyeyim çok övdüğünüz durumu ben derdimi anlatıyorum ve arkadaş beni banlıyor bu mudur ilgi dediğniz şey ? Viphack güvenli girişle oynadım mantıksız bir vuruş yapmadım ki zaten mimumum sekmede yapmama imkanda yok nasıl ban yiyorum siz napıyorsunuz da ban yemiyorsunuz ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Hiç kusura bakmayın ancak hile kullandım ve banlandım paramı geri verin gibi saçma sapan bir cümle kurarsanız engellenirsiniz.

Sitemizde her yerde ban riski ile ilgili açıklama varken tüm sözleşmelerde ödeme iadeleriyle ilgili bilgilendirmeler de var.

Hepsini geçtim, hiçbirini görmediniz diyelim. Satın alırken "Kabul Ediyorum" kutucuğunu işaretlediğiniz tek cümlelik uyarıyı da mı görmediniz ?

Biz diğer siteler gibi "%0 ban riski" , " Banlanmama Garantisi " gibi sizi kazıklamak yerine dürüstçe ve açıkça tüm bilgilendirmeleri yapıyoruz.

Buna rağmen "ben saçmalamakta özgürüm" şeklinde davranırsanız size "burada saçmalayamazsınız" yanıtı gelir ve engeli yersiniz.

Üstüne üstlük banlanma sebebiniz program değil , belli etmeniz. Yani sizinle aynı programı kullananlar banlanmıyorlar. Siz hileyi belli etsem bile banlanmak istemiyorum gibi extra saçma bir düşünceye sahipsiniz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum evet dürüstlüğünüzde iyi ama diğer arkadaşlar neyi savunuyor bu kadar anlamıyorum. Arkadaşlar siz bu hileyi biz hizmet karşılığında alıyorsunuz elbette hizmet olacak sanki bu anormal bişeymiş gibi davranmayın . Free sitelerde de pak hileleri var ama asıl olay bypassta ben oyuna güvenli girişte girdim ses yok renkli adam ve az sekme yine de banlandım şimdi oyunda mantıksız bi vuruş yapmadım zaten yapamam da bu özelliklerle burada benim kabahatim ne ? 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yani dediğim gibi güvenli girişle giriyorum belli etmekten kasıt nedir oyunu zaten fena oynamıyorum normalde bile report atıyorlardır artık bilemiyorum . Bir de oyun güncellendi programda güncellenecek mi?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...