FOY 0 Oluşturuldu : Aralık 16, 2022 SATIN ALIMI YAPTIM KARTIMDAN TEK ÇEKİM ANCAK HESAPTA SATIN ALIM GERÇEKLENMEDİ GÖZÜKTÜ PARA ÇEKİLDİ HİLE GELMEDİ DURUM BU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Sroxy 16 Yanıtlandı : Aralık 16, 2022 FOY, 47 dakika önce yazdı: SATIN ALIMI YAPTIM KARTIMDAN TEK ÇEKİM ANCAK HESAPTA SATIN ALIM GERÇEKLENMEDİ GÖZÜKTÜ PARA ÇEKİLDİ HİLE GELMEDİ DURUM BU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM yöneticimiz geldiğinde ilgilenecektir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 16, 2022 İlgileniyoruz, Siparişiniz başarılı bir şekilde tamamlanmış durumda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 17, 2022 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. Eğer bizden memnunsanız lütfen Müşteri Yorumları'na tıklayarak konu oluşturun ve bu memnuniyetinizi dile getirin. Bu sayede bize güvenmekte zorlanan kullanıcılarımıza yardımcı olabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
SATIN ALIMI YAPTIM KARTIMDAN TEK ÇEKİM ANCAK HESAPTA SATIN ALIM GERÇEKLENMEDİ GÖZÜKTÜ PARA ÇEKİLDİ HİLE GELMEDİ DURUM BU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş