mert0707 0 Oluşturuldu : Kasım 11, 2022 2 gün önce valorant hile aldım indirdim açılmadı destek bölümüne yazdım 2 gündür cevap yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 11, 2022 Merhaba, müşterilerde nedense hep bekleme süresini abartma yönünde bir eğilim var. Örneğin 23.59 da destek talebi açıyorsunuz, o gün hasta olabiliriz veya yorgun olup erken uyumuş olabiliriz tüm normal insanlar gibi. Sabah saat 9 da bir konu daha açıyorsunuz 1 gündür veya 2 gündür bekliyorum hiç yanıt veren yok diye. Oysa geçen sadece tüm normal insanların olduğu gibi bizim de uykuda geçirdiğimiz 1 gece.(Burada sizden bahsetmiyorum genel olarak yapılan şeylerden söz ediyorum). Bizler makina ya da robot değiliz. Her an her saniye bilgisayar başında olamayız. Gece 2'de konu açıp sabah 10'da 8 saattir bekliyorum diyenler de oluyor maalesef. Tüm bunların dışında sadece birkaç saat dahi olsa beklemeniz beni de rahatsız eder tabi. Mümkün olan en kısa sürede size yanıt vermek isteriz ancak uzun yola çıktığım için konunuzu geç yanıtladım. Dediğim gibi bizler de insanız ve bazen tüm normal insanlar gibi normal bir hayatta gerçekleşecek şeyler yaşıyor olabiliriz. Uyumak, iyi/kötü gün yaşamak veya seyahat etmek gibi. Neyseki yaşadığınız sorunun çözümü çok basitti. Tek yapmanız gereken satın aldıklarım sayfanızdan tekrar indirmek. Umarım sorununuz çözüldükten sonra memnuniyetinizi dile getirebileceğiniz bir deneyim yaşarsınız. İyi oyunlar. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş