Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
gsharun12

SC'nin anlaşılması.

Önerilen İletiler

Arkadaşlar selam. yoruma açık bir tartışma bırakıyorum.

SC' kullanıyorum ve sistem bunu algılarmı ?  Örnek olarak. LOL'deki sistem bunu algılayabilirmi .

Diyelimki eski sürüm sc kullanıyorum bu sefer algılaması dahamı kolay yoksa eski sürüm güncellenmemiş sürüm  daha kolay farkediliyor. Bunu sistem nasıl algılar. yok algılamaz. ama sc kullanan biri evade özelligi açıksa bot gibi hareket ettigi için farkedilirmi. yorumları bekliyorum 😄

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Sorular biraz garip olmuş. Script kullanıyorum sistem bunu algılar mı sorusu, ilaç kullanıyorum acaba iyileşir miyim yoksa zehirlenir miyim sorusu gibi. Hiçbir detay olmadığı için yorum yapamıyorum.

Eski sürüm ile yeni sürüm arasında(büyük güncellemeler dışında) genelde hata gidermeleri vs olur ancak bazen güvenlik güncelleştirilmeleri de yapılabilir bu nedenle yeni sürüm her zaman daha iyidir. Fakat önceki sürümle stabil gidiyorsanız güncellemenize gerek yok.

Bot gibi hareket ettiği belli olan bir hesap ise diğer oyuncular tarafından rapor edileceği için ban ihtimali daha yüksek olur.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...