Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
omenra

EFT Private TR hilesi

Soru

Merhaba,

Özel escape from tarkov hilesi almak istiyorum. Ne gibi doğrulama istiyorlar, parayı alıp siz uygun değilsiniz deme şansları var mı? Birde bu kadar özel ise ki fiyatı öyle, en azından battleye anti hile sisteminden ban yemeyeceğimize garanti veriyorlar mı. Oyun içinde kendi beceriksiliğimizden dolayı yediğimiz bandan bahsetmiyorum. Tamamen yazılımsal yakalanmadan bahsediyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
omenra, 55 dakika önce yazdı:

parayı alıp siz uygun değilsiniz deme şansları var mı?

Bugüne kadar hiç olmadı. eğer kötü niyetli bir yazılımcı vs. değilseniz sorun olmaz.

omenra, 55 dakika önce yazdı:

Birde bu kadar özel ise ki fiyatı öyle, en azından battleye anti hile sisteminden ban yemeyeceğimize garanti veriyorlar mı.

EFT hilelerine bakarsanız fiyatının private'lere göre inanılmaz ucuz olduğunu görebilirsiniz. Asıl fiyatı GB versiyon versiyon olarak görünen fiyat. Biz Türkiye'de yaşayanlar için indirim yaptırdık. Size ban garantisi veren kişiler kesinlikle dolandırıcıdır. Hiçbir hilede ban garantisi olamaz. Sitemizdeki hiçbir ürün aldığınızda ban yiyeceğiniz ürünler değildir. Ancak yarın ne olacağını hiç kimse bilemez. Bir sorun olursa program güncellemeye alınır güncellenir ve o şekilde kullanıma devam edilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...