Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
Sroxy

Apex Glow ve COD Warzone Hakkında

Önerilen İletiler

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni gelenlerdenim aslında ilk geldiğimde yalan burası ya diyip çıkmıştım ön yargılı davrandım biraz sonra biraz araştırınca siteyi her şeyin aslında doğru olduğunu öğrendim ben oyun yeteneği olmayan birisiyim ve bilenler bilir cod warzone oyununda düşük oyuncu yoktur tahmin ettiğiniz üzere bu oyunu hayatı olmayan insanlar oynuyor başından kalkmıyorlar ve aşırı hardlar bende bu sebeple burdan hile aldım ve her şeyi açtım tabi bildiğiniz üzere güzel bir ban yedim cod warzone da fakat bu benim için sorun değil çünkü hileyle bile oynayamıyordım aşırı zordu ve bende sildim attım ardından apexe geçtim ve Glow hilesini kullanıyorum bildiğiniz gibi apexdede iyi değilim fakat bu hile sayesinde çok geliştim mükemmel bir hile ve Glow hilesi sizin legal olduğunuzu düşündürüyor düşmana hile olduğunuz belli bile olmuyor fakat kullanımı aşırı hoş ve rahat herkese tavsiye ediyorum bu siteyi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
daviddvyy, 1 dakika önce yazdı:

selam kanka yorumunu okudum ve beğendiğini anladım acaba apex glow hilesine girerken Serial istenen yere ne yazıyoruz bende aldım ancak giremiyorum 😞

Dc den ekledim bak yardımcı olayım

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...