Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
ufuksenturk

VALORAN HİLE ALMAK İSTEMİŞTİM

Soru

Hile satın almak için sitenize üye oldum fakat şikayetvar.com üzerinde aşırı derece de şikayet bulunmakta ödeme alındıktan sonra hilelerin gelmemesi, Çalışmaması ve ban durumu gibi konularla karşılaştım daha önce de gold hile tarafından dolandırıldığım için emin olamadım kaydımı sileceğim sanırım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer Atasözü gayet doğru...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Merhaba,

Bu konu ile ilgili aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.

https://www.vmodz.net/sikayetvar/

Ayrıca, şikayetvar'da Türkiye'nin en büyük şirketleri hatta dünyanın en büyük markaları hakkında da şikayetler var.

Hiçbir zaman herkesi memnun edemezsiniz. Biz para ödediğinde kendini kral zannedenlere yol veririz, onlar gider saçma şikayetler oluştururlar.

- Ürün satın aldım bozuk çıktı derler, oysa ya anlatımda ufak bir kısmı gözden kaçırmışlardır ya da gelip bizden destek istemeden şikayet açmışlardır.

- Bu bir hiledir ve ban riski her zaman vardır. Bunu sitenin her yerinde hatta vmodz'un ana sayfasında dahi belirtiyoruz ancak güvenli olan hileleri bile abartarak kullanıp banlanırlar ve gidip şikayet açarlar.

- Rakip sitelerdir ve hiç doğruluk payı olmayan şikayetler açarlar. Tek bir amaçları vardır, sizin şu an düştüğünüz gibi birilerini şüpheye düşürmek.

Ancak VModz 13 yıldır var. Şu an piyasada var olan aynı sektördeki tüm siteler bir zamanlar bizim müşterilerimizdir 🙂

Ödeme yapıp ürünü teslim edilmeyen 1 kişi dahi olmadı 13 yıldır.

Biz satın alınan ürünün teslim edileceğine, edilmezse bakiyenin iade edileceğine garanti veririz. Bunun dışındaki tüm riskler(ban vs) her zaman mevcuttur.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
ufuksenturk, 16 saat önce yazdı:

Neden ürünleriniz dolar bazında satılıyor ? Satıcılar türk ise ?

bu site aracı dostum ürünleri dolar bazında satın alıp en uygun şekilde türk kullanıcılara sunuluyor. ilk ürünümü başka bir kullanıcı adı ile 2017 de almıştım güven bakımından iyi bir forumdur ve kullanmakta olduğum bir yazılımda mevcut saygılarımla.

Firestroke tarafından düzenlendi
  • Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...