berkaykuckk 0 Oluşturuldu : Nisan 12, 2022 Ödeme yaptım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Firestroke 3 Yanıtlandı : Nisan 12, 2022 En kısa sürede dönüş yapılacaktır dostum merak etme 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 berkaykuckk 0 Yanıtlandı : Nisan 12, 2022 hata veriyor açılmıyor ilgilenebilir misniz kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü mfc140u.dlll bulunamadı diyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Nisan 12, 2022 @berkaykuckk Yaşadığınız sorun basit bir vcredist sorunu. Konu olması gerektiği gibi Vip Destek bölümüne açılırsa çözümü hızlıca paylaşırız. Gelecek sefer Vip Destek dışına teknik destek talebi açtığınızda uyarı alırsınız. İyi oyunlar. Ayrıca forumda açtığınız ilk konunun başlığı bu olmamalı. Henüz başka hiçbir konu açmamışken, destek istememişken "Yardımcı olunmuyor" diye konu açılmaz. Bu tür davranışları hoş karşılamıyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Ödeme yaptım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş