Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
halil4141

VOLORANT HİLE[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

MRB HİLE ALDIM HİLEYİ  KURARKEN SIKINTI OLDU DAHA SONRA AİMBOT 3 SAAAT KISITLANDI FALAN DİYOR 3 SAT GECTİ DÜZELME YOK NE BU YAA PARA VERDİK KULLANAMIYORUZ İLK DEFA YASAMIYORUM DAHA ONCEDE BİRCOK YASADIM PARA HEP BOSA GİTTİ =???? LÜTFEN SORUNUMU CÖZERMİSİNİZ

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Kardeşim Hile Gayet düzgün bir şekilde çalısıyor  adımları dogru yaparsan hıle calısır. Bende gece aldım saat 23:00 da 2 ye kadar hıleyi kullandım  Memnun kaldım  Bence gayet guvenılır bir site.  Bence Ön yorum yapma hileyi kullanmadan Güncelleme bitince saten göreceksın nasıl birşey oldugunu  Şansına guncellemeye denk gelmış  BU SİTEYE SONUNA KADAR GUVENEBİLİRSİN...

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Size kısa bir cevap vermicem ki bizi doğru anlayın. Biz burada bazı yönlerden piyasadaki diğer sitelerden farklı çalışırız. Tabi ki öncelikli amaç para kazanmaktadır ama bizi diğer sitelerden ayıran en önemli fark "tek amaç" para kazanmak değildir. Satılan ürün konusunda dürüst olmak, riskleri henüz müşteri ürünü satın almadan önce belirtmek, sorunlar konusunda müşterilere açıkça bilgi vermek gibi bazı önceliklerimiz var.

Kısacası bir VModz karakteri var.

Şimdi bu bilgilerle beraber sizin yaşadığınız soruna gelelim. Ürün satın almışsınız ve ürün güncellemeye girmiş. Güncelleme için ise tahmini 3 saat düşünülmüş. Üstelik sizin satın aldığınız üründe ürün güncellemeye girdiğinde süreler durduruluyor. Yani paranızın boşa gittiği yok.

Tabi şunu da belirtmek lazım, burada onlarca ürün var ve her birinin farklı bir üreticisi var. Biz bu ürünlerin hiçbirini kendimiz üretmiyoruz veya ortaklık yapmıyoruz. Bazı ürünler(sizin şu an kullandığınız gibi) güncellemeye girdiğinde süreler durdurulur, bazıları güncelleme bitince süre telafisi yapar, bazıları 24 saati aşan kayıplar olursa telafi yapar veya bazıları hiç telafi yapmazlar. Bu tamamen üreticiyle ilgili bir durum. Telafi yapmıyorsa onun ürününü almazsınız ki zaten biz de başka bir alternatif bulamazsak o ürünleri sitemizde barındırırız.

Özetle, yaşadığınız bir sorun bile yok aslında. Ürünler sizi korumak veya var olan bir sorunu çözmek için güncellemeye girerler. Ürünün güncellenmesini bir sorun olarak görmezseniz size özel bir çözüm üretilebileceği gibi saçma bir düşünceye de kapılmazsınız zaten. Sadece beklersiniz, diğer herkesle beraber beklersiniz, takip edersiniz ve kullanmaya devam edersiniz.

Sonraki süreçte destek taleplerinizi Vip Destek dışına açarsanız muhtemelen uyarı alırsınız.

İyi oyunlar.

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...