Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
mylifesex

Yıllık üyelik ve trojen[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Herkese merhaba

Hilelerde sadece haftalık ve aylık olarak satış gözükmekte ama ben yıllık olarak satın almak istiyorum bu mümkün mü alan var mı? Ayrıca alacağım hileyi yarım saatlik ücretsiz olarak denemek istiyorum. Bunun sebebi ise bir kaç yerde hilelerde trojen olduğu söylendi ve bilgisayarda sıkıntı olacak mı açacak mı diye işimi garantiye almak istiyorum. Satın alıp hem trojen lup hem bilgisayarım açmaz sorun olursa boşu boşuna satın almak istiyorum. Eğer yarım saatlik ücretsiz deneme sunmuyorsanız aynı gün iade mümkün mü? Teşekkürler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 4 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Merhaba,

Programların trojen içerme ihtimali olduğunu pek düşünmüyorum. Zira bir davranış varsa bir de sebep olmalıdır. 

Trojen kişilerin bilgilerini ele geçirmeyi hedefleyen bir casus yazılımdır, dolayısıyla trojen genelde bilgileri ele geçirilmesi hedeflenen kişilere yönelik olur.

Ücretsiz hilelerde genelde bitcoin madenciliği veya arkaplanda reklamlara tıklatmalarla ilgili virüsler olur. En başta belirttiğim gibi davranış-neden bakış açısıyla düşünürsek buradaki neden oldukça basittir. "Para Kazanmak"

Hiç kimse bir emek verip ortaya bir ürün çıkartıp bunu bedavaya dağıtmaz, siz bedava olduğunu zannedersiniz ama pcnizden para kazanılır.

Bu konuyu detaylı olarak Ücretsiz Hileler Gerçekten Bedava mı ? yazımda okuyabilirsiniz.

Bu açıdan baktığımızda ücret vererek satın aldığınız hilelerde genellikle bu tür virüslerin bulunmaması gerekir, çünkü üreticisi zaten bu ürünün satışından para kazanıyordur.

Tabi bazı platformlar ücretsiz olan hileleri alıp parayla satarlar bu durumda bahsettiğimiz virüs para ile satın alsanız da aldığınız üründe olabilir fakat VModz hiçbir zaman crack veya bedava ürünü satmadı, satmayacak.

Tüm bunlarla beraber bizim sitemizde yer alan ürünlerde bu risk olabilir mi ? Tabi ki olabilir. Sonuçta burası hiçbir şey üretmeyen sadece ödeme aracılığı yapan bir platform. Buradaki hiçbir yazılım bize ait değildir ve hile ile ilgili ne kullanım ne de yazılımla ilgili hiçbir garanti verilmez.

Bir üretici hem satarak para kazanayım hem de pclerden reklamlara tıklatayım vs. şeklinde düşünebilir mi ? düşünebilir tabi ancak bu düşük bir ihtimaldir.

Hilelerde trojen olduğunu söyleyenler antivirüsler tarafından bu şekilde göründüğü için öyle söylüyorlar.

Hilelerin %100'ü antivirüsler tarafından engellenir. Bunun nedeni yazılımcıların kaynak kodlarını korumak için kullandıkları yöntemlerdir. Antivirüs bunları tanımaz ve virüs olarak algılar bu yüzden hile kullanabilmek için antivirüsleri kapatmanız gerekir.

Ben şahsen sizin herhangi bir hileden memnun olabileceğinizi düşünmüyorum bu yüzden hile kullanmamanızı öneririm. Veya diğer platformlardan satın alabilirsiniz. Onlar size "banlanmama garantisi vs gibi bütün garantileri verebilirler 🙂

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Trojen konusunu yanıtladınız peki ya diğer sorularım ? Ayrıca başka sitelere de baktım ama istediğim hile yoktu sadece burada var burdan almakla kararlıyım. Aklımda bir kaç soru vardı sadece sormak istedim. Son satırda ki yazınız biraz sertti belki de ters psikoloji uyguladınız bilemiyorum. Teşekkür ediyorum yanıtınız için.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

mylifesex, 8 saat önce yazdı:

Trojen konusunu yanıtladınız peki ya diğer sorularım ? Ayrıca başka sitelere de baktım ama istediğim hile yoktu sadece burada var burdan almakla kararlıyım. Aklımda bir kaç soru vardı sadece sormak istedim. Son satırda ki yazınız biraz sertti belki de ters psikoloji uyguladınız bilemiyorum. Teşekkür ediyorum yanıtınız için.

Sadece sitede var olan paketler alınabilir bunun dışında deneme veya yıllık yok maalesef.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...