MaMi 169 Posted June 19, 2019 merhaba cheatboxtan neden engellendim oraya şuan bir şey yazamıyorum? Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 996 Posted June 19, 2019 Engellenmediniz , sohbet kutusuna herhangi bir rank'ı bulunmayanlar yazabiliyor sadece. Biz sohbet kutusunu insanlar birbirleriyle konuşabilsin, sıradan sohbet edebilsin, site ile ilgili bilmediklerini sorabilsin, site ile ilgili bir sorun yaşıyorsa hızlıca bildirebilsin diye yaptık. Ancak bugüne kadar gördük kü Vip rankına sahip olanlar yalnızca teknik destek için sohbet kutusunu kullanıyor, sohbet kutusu uyarısını görmezden geliyor. Bunun ne zararı var ki ? diyorsanız aşağıdaki linke tıklayın. Share this post Link to post Share on other sites
MaMi 169 Posted June 19, 2019 Gerci sizde haklısınız ticari bir engel oluşturabiliyor bu durum şimdi bu sohbet kutusuna artık hiç bir vip rankına sahip kullanıcı yorum yazamicak öyle mi yani bu durum sadece bana özel değil anladığım kadarıyla değil mi ? Share this post Link to post Share on other sites
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 996 Posted June 19, 2019 Sohbet kutusunu kaldırdık tamamen, size özel değildi Share this post Link to post Share on other sites