Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
Zzbdy

Valorant Spoofer[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Benim bios güncel yeni güncellemiştim. şimdi spoofer satın aldıktan sonra bir daha güncellemem mi gerekicek. Ayrıca banlanan hesabım değil bir hesabım daha var ona giriş yapmak istedim van 152 hatası almıstım o hesaba giriş yapıp oynaya bilirmiyiz. Yada sıfır bir hesap mı açmamız gerekicek.

Zzbdy, Şimdi yazdı:

Benim bios güncel yeni güncellemiştim. şimdi spoofer satın aldıktan sonra bir daha güncellemem mi gerekicek. Ayrıca banlanan hesabım değil bir hesabım daha var ona giriş yapmak istedim van 152 hatası almıstım o hesaba giriş yapıp oynaya bilirmiyiz. Yada sıfır bir hesap mı açmamız gerekicek.

tek kullanımlık spoofer sürekli olarak geçerliliği olacaktır sanıırm. pc kapandı acıldı ws bir daha hiçbir kod kullanımına gerek kalmadan direk acıp oynayacakmıyız.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 4 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Daha önce hiç kullanmadığınız bir hesap olmalı

bios güncellemesi yaptıysanız eski sürüme dönmeniz gerekecek eğer yeni sürüm yoksa 

spoofer tek seferlik bir sonraki bana kadar kullanmaya gerek kalmaz eğer hwid bana tekrar yerseniz o zaman tekrar almanız gerekecek

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...