Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
RosCo

Eft hilesi hakkında[ÇÖZÜLDÜ]

Soru

Eft hilesi daha birkaç hafta öncesinde aktif gözüküyordu, aimjunkies sitesinden bakıyorum da orada galiba çok uzun süredir update edilmemiş gibi. Sizin keyler de önceden aimjunkies den mi geliyordu? Güncellemenin tahmini bir süresi olmadığını biliyorum sadece ne zaman patchlendiğini merak ettim ona göre bekleyeceğim çünkü hileyi yeni yediyse çıkar yakında hihihi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 5 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

henüz net bir bilgi yok maalesef bizde sizin gibi bekliyoruz admin geldiğinde kendisine yine sorarız güncel bir eft var mı diye

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
MaMi, 4 dakika önce yazdı:

henüz net bir bilgi yok maalesef bizde sizin gibi bekliyoruz admin geldiğinde kendisine yine sorarız güncel bir eft var mı diye

Tamamdır, benim bunlar haricinde tek merak ettiğim şey şu anda sitede bulunan hileler ne zaman fix yedi? Hatırlıyorum birkaç hafta öncesinde bunlar aktifti diye sanki, zaten durumun nasıl işlediğinden haberdarım sizin elinizde olan bir şey değil bu yalnız hile çok uzun süredir böyleyse o zaman başka bir oyuna hile alacağım ondan dolayı soruyorum 😄

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Öncelikle sitemizdeki farklı bir ürüne bakiyenizi transfer edebilirsiniz bunun için beklemenize gerek yok.

Ürün teslim edilmediği sürece bakiye transfer edilebilir.

Ne zaman güncellemeye girdiğini not almıyoruz doğrusu ancak uzun süre olmadı.

Kısa süre önce aktifti ürün.

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...