Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
asteko

Point Blank Türkiye VİPMODS[ÇÖZÜLDÜ]

Önerilen İletiler

Merhaba çok eski kullanıcılarınızdanım ve uzun aradan sonra sitenize uğramak nasip oldu.Eskiden fazlasıyla alışveriş yaptığım bir siteydi.Biraz inceleme yaptım ve aktif olarak Point Blank Hilesi satmadığınızı gördüm.İncelemelerime göre Point Blank hilesine yoğun talep var.Sizden ricam tekrar getirmeniz olacaktır.Gelmiş geçmiş en iyi hileyi sunuyordunuz.Şuana kadar kimse sizin standartlarınıza erişemedi.Lütfen satışlara tekrar başlayınız.Başlamayacaksanız bile bana veya burada talep oluşturan oyunculara yol gösteriniz.Önerdiğiniz bir site veya hile varsa lütfen iletiniz.Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 1 saat önce yazdı:

vmodz üzerinden pb satışı olmayacak ancak belki ileride alternatif üretebiliriz.

Bizimde sizden isteğimiz bu.Satmayacaksanız bile sizin hileniz tarzında aimbotluu bir alternatif üretirseniz çok iyi olacaktır.Sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
asteko, 1 saat önce yazdı:

Bizimde sizden isteğimiz bu.Satmayacaksanız bile sizin hileniz tarzında aimbotluu bir alternatif üretirseniz çok iyi olacaktır.Sabırsızlıkla bekliyoruz

Evet gerçekten.Satmayacaksanız bile bizlere alternatif üretin yada sırtımızın yere gelmeyeceği birine yönlendirin.Takipteyiz

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...