Jump to content

Sign in to follow this  
MaMi

Satın alma konusunda tereddüt yaşıyorsanız bu yazıyı okuyun

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi alsam mı almasam mı diye çok tereddüt ettim hatta bu süre 5 ay falan oldu 🙂

Sürekli siteye giriyordum hileleri inceleyip sepete ekleyip sonra tekrar çıkıyordum çünkü hilenin bizzat satıldığı bir sayfada değildim hileyi satın alıyordum hile asıl satıcıdan site aracılığı ile teslim alınıp sonra bana teslim ediliyordu bu süreç benim için biraz riskliydi, fakat şu yeni site düzenine geçtiklerini görünce ve satın alımların 7/24 otomatik teslim edildiğini görünce içimde ki o şüphe bir nebzede olsa azaldı.

Sonra hiç düşünmeden almak istediğim programı sepete ekledim ne olacaksa olsun dedim satın alım işlemini gerçekleştirdim işlemi gerçekleştirmem 30 saniyemi falan aldı hemen ardından bi baktım bana özel açılan bölümden satın aldığım programın ürün etkinleştirme anahtarı bana anında teslim edildi ve nasıl kullanmam gerektiğini adım adım anlatan bir yazıyla karşılaştım açıkçası bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum adımları takip ederek kurulumu yaptım ve ENJOY 🙂 

Sizde alsam mı almasam mı diye tereddüt ediyorsanız kesinlikle bu endişelerinizi bir kenara bırakın ve benim gibi çok geç olmadan satın alımınızı yapıp aldığınız ürünün tadını çıkarın...

• Like 1
  • Thanks 1

Merhaba, güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. 

Doğrusu bir müşterinin bu kadar tereddüt edeceğini tahmin etmezdim 🙂
Yeni sistemde hem sohbet kutusu hem discord kanalı hem de satın alım sorularını yanıtladığımız alan tereddütleri azaltacaktır umarım 🙂 

Ben ve arkadaşlarım Vmodz  ile yaptıgımız alışverişten çok memnunuz  ilgi ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ederiz iyi çalışmalar dileriz Selametle.

• Like 1

Teşekkür ederiz. Destek almak istiyorsanız veya Program bilgisayarınızda hata veriyorsa. Vip destek bölümünü kullanın lütfen,Keyifli oyunlar

Sign in to follow this  

• Create New...