gbr035 0 Oluşturuldu : Aralık 5, 2020 Merhaba, VIPhack satin aldim, mail gelmedi download link yok satin aldiklarimda birsey gozukmuyor? Yardimci olabilcek varmi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 5, 2020 Merhaba, Ödemeniz tamamlanmamış. Kart ile mi aldınız havale ile mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 gbr035 0 Yanıtlandı : Aralık 5, 2020 (düzenlendi) Kredi karti ile aldim kesilmis gozukuyor o yuzden post acmistim Aralık 5, 2020 gbr035 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 5, 2020 Ödeme dekontunu gönderin lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 gbr035 0 Yanıtlandı : Aralık 6, 2020 Geri yatmis gozukuyor, tekrar denicem bakalim neolcak Tekrar aynisinda kaliyor ödeme yapiliyor ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 7, 2020 Ülke kısmını adres bilgilerinde Türkiye seçin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba,
VIPhack satin aldim, mail gelmedi download link yok satin aldiklarimda birsey gozukmuyor?
Yardimci olabilcek varmi
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş