kyaa11 0 Oluşturuldu : Ekim 30, 2020 Merhaba, pubg mobile hile ile ilgili görüşmek için discordunuza geldim arkadaşlara yazdım ama cevap alamadım bir kaç sorum olacaktı size nasıl ulaşabilirim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 30, 2020 Discorddan mutlaka dönüş yapılır, sorunuzu buradan da sorabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kyaa11 0 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim , benim ilk sorum 1 günlük deneme için alıcaktım 3 dolar olmasına rağmen 28 tl kadar bir fiyat çıktı satın alımı bitirirken. birde indirim kuponları çalışmadı bunlarla ilgiliydi sorularım . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 İndirim kuponları aktif, doların ne kadar olduğunu ve %10 ödeme sistemi komisyonunu hesaba katarsanız fiyatta bir anormallik yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kyaa11 0 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 (düzenlendi) kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim benim işlemcim amd birde windows sürümü fark ediyormu vfxpubg almayı planlıyorum benim kullandığım windows sürümü 20H2 bysabo görmedin galiba yazdığımı ama 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 14 saat önce yazdı: İndirim kuponları aktif, doların ne kadar olduğunu ve %10 ödeme sistemi komisyonunu hesaba katarsanız fiyatta bir anormallik yok. görmedin galiba Ekim 31, 2020 kyaa11 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 2004 sürüme kadar destekliyor şu an, henüz 20h2 için güncellenmedi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kyaa11 0 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, Şimdi yazdı: 2004 sürüme kadar destekliyor şu an, henüz 20h2 için güncellenmedi. amd ile ilgili birşey söylememişsin ama Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 31, 2020 VFX amd'de çalışır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş