muazcile 0 Posted October 9, 2020 Merhaba! Ben dün deneme amacli Pvvip - 1 Günlük Satın aldım ve Bana verilen key zamanı gecmiş ve gecersiz bir key dir... Resimde görüldüğü gibi... Bu forumla ilgilenen kimse yokmu, Millete hile satiyorsunuz ve burada kimseye ulaşamiyoruz, Ya sağlam key verin yada paramı hesabıma iade edin... Share this post Link to post Share on other sites
0 muazcile 0 Posted October 9, 2020 (edited) KEY Full versiyonda da çalişmıyor. Discordunuz yokmu? Tw ver diyorsun nasıl denk gelecez burada, Ben girerken siz online değilsiniz, Siz girerlerkende ben online olmayabilirim, nasıl olacak bu iş? Edited October 9, 2020 by muazcile Neden yok... Share this post Link to post Share on other sites
0 MaMi 169 Posted October 9, 2020 konu admine iletildi en kısa sürede sizinle ilgilenecektir lütfen beklemede kalın. Share this post Link to post Share on other sites
0 muazcile 0 Posted October 9, 2020 Konunun adminlere iletildigini soyluyorsunuz ama dönuş yapan yok, siz kafamı buluyorsunuz... Acilen bu sorunu cözun lütfen, keyfinizimi beklicez burada... Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 972 Posted October 9, 2020 Tavrınıza dikkat etmeniz konusunda size ikinci bir uyarı yapılmayacak. Tw gönderin bi bağlanıp bakalım. Full versiyonda çalışıyor olmalı keyiniz ancak full versiyonda ban yersiniz dikkat edin. Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 972 Posted October 9, 2020 Şu an tw atın lütfen Share this post Link to post Share on other sites
0 muazcile 0 Posted October 9, 2020 Az bekle PC ye geçim, Discord yokmu sizde konuşalım... Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 972 Posted October 9, 2020 Forum ana sayfasında sağda discord var Aylık ürün aldığınızda ana sunucuya alabiliriz sizi Share this post Link to post Share on other sites
0 muazcile 0 Posted October 9, 2020 Aylık almam icin deneme sürümünü kulanmam lazım dimi... Discordu buraya yaz konusalım memnun kalırsam aylık alacam ve her sezon alacam anladın mı ben cocuk degilim 48 yasındayım... 2 kinci bir kez uyarılmayacagımı yazdın Karsında cocuk yok saygılı olun lütfen... Ben size para ödedim ve haklı olarakta tepkimi gösterdim... Share this post Link to post Share on other sites
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 972 Posted October 9, 2020 Destek almak için aylık almak zorunda değilsiniz. Forum anasayfasından misafir discord kanalına gelebilir ve benimle orada konuşabilirsiniz. Şu an farkında mısınız bilmiyorum ancak kaç dakikadır sizinle ilgileniyorum. Para verdiğinizde ürünü satın alıyorsunuz bizi değil. Bize sitem etmemelisiniz Halen tw bekliyorum.. Share this post Link to post Share on other sites
0 muazcile 0 Posted October 9, 2020 Teamviewer ID: 480 546 211 Şifre: 464vxd Share this post Link to post Share on other sites
Merhaba! Ben dün deneme amacli Pvvip - 1 Günlük Satın aldım ve Bana verilen key zamanı gecmiş ve gecersiz bir key dir... Resimde görüldüğü gibi...
Bu forumla ilgilenen kimse yokmu, Millete hile satiyorsunuz ve burada kimseye ulaşamiyoruz, Ya sağlam key verin yada paramı hesabıma iade edin...