Denial 0 Oluşturuldu : Ağustos 21, 2020 Öncelikle selamun aleykum BlackSquad oyununun hilesi sitenizde mevcut fakat 70usd = 506,28 tl yapiyor ve musteri acisindan dusunuldugunde sizcede pahali degil mi ? max 25 dolar veya 25 euroluk hile getirseniz daha makul olur . 2tane site buldum biri 25 dolar digeri 25 euro isim vermek yasak mi bilmiyorum isterseniz yoruma sitenin ismini birakirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 Sitelerin adını buraya yazın lütfen admine iletelim eğer anlaşma sağlarsak ürünleri getirtebiliriz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 Şu an da vip olarak gözüküyorsunuz forumda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Denial 0 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 MaMi, Şimdi yazdı: Şu an da vip olarak gözüküyorsunuz forumda. neden böyle işte bende onu soruyorum ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 Bir kere satın alım yaptınız mı forumda sürekli vip olarak kalırsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Denial 0 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 MaMi, 1 dakika önce yazdı: Bir kere satın alım yaptınız mı forumda sürekli vip olarak kalırsınız. normalde mantıken hile aldıgında kac günlük aldıysan hileni o süre zarfı kadar vip olunur sonra süre bitince vip yetkiside gider ondan dolayı bende hata oldu diye sandım sormak istedim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 Bizim için bir kerelik değil sürekli değerlisiniz 🙂 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Denial 0 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 MaMi, 1 dakika önce yazdı: Bizim için bir kerelik değil sürekli değerlisiniz 🙂 Müşterilerinize değer vermeniz muhteşem 👍 yukarıdaki yorumumda BlackSquad için 2 tane site yazdım başka soracağım bir şey kalmadı konuyu kapatabilirsiniz iyi günler 👐 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
MaMi 169 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 Konu yanıtlandı ve çözüldü olarak işaretlenip kilitlendi. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ağustos 21, 2020 V-A'da BS satışı yok, yıllardır güncel değil. Diğerinden alış için müşteri üyeliği ile girmek, 2 aşamalı doğrulama falan lazım. Olmaz yani o şekilde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş