Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
niyazisarica

Pubg Mobile VFX

Önerilen İletiler

Abi bu konu hakkında 1 forum daha acmıstım ama sordugumda yenı hıle gelecek dendı bu hılenın ban yememe ayarı felan yokmu alalı 4 gun oldu 4 gundr ban yıyorum 150 tl para verdık vip hile diye ban yıyoruz gene ban yememe ayarı varmı bi yardımcı olun ALLAH için ya 😞

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

PUBG Mobile ban problemi yaşamanızın nedeni pcnizde eski loader kalıntılarının bulunması olabilir.

Lütfen aşağıdaki çözümü eksiksiz uygulayın.

yukarıda ki adımları tek tek uygulayın lütfen 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

YOK AGA HAYRET BİŞİ GENE BAN YEMISIM GECEN AY ALDIM 1 AY BOYUNCA BAN YEMEDIM 5 GUNDE 5 BAN BU AY 😄 ACABA HİLENİN CODERLARI NE DIYO BU KONU HAKKINDA YANI SU AN 150 TL GG BENİM MESELA DÜZELTECEZ FELAN DIYOLARMI ?

BU ARADA DEDIKLERINI HARFIYEN UYGULADIM EKSİKSİZ YANİ

VE YENİ HESAPTA OYNADIM 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

VFX şu aralar risk taşıyor size tavsiyemiz VMODZ'a ait olan mobil vip hack kullanmanız yalnız eski loaderin kalıntıların temizledikten sonra yapın bunu.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

AGA YEMEYEN OLMAMASI İMKANSIZ SADECE WALLHACK ACIYORUM BAKIN SADECE BOX VARYA KUTU OMU ACIYORUM BASKA HICBIR OZELLIGI ACMIYORUM GENE BAN YIYORUM 🙂 YANİ CODERLA KONUSULSUN DA BARI DONDURULSUN LISANSLAR BEN HİLEYİ ALMAK İÇİN 2 GÜN ÇALISTIM ÖYLE ALDIM YANİ SURESI BOSUNA GIDIYOR HEP BU KONUYU ACIYORUM AMA ANLAYIN HOCAM BIRAZ

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Biz sizi anlıyor lakin sizinde bizi anlamanız gerekiyor bu durum bizim elimizde olan bir durum değil tamamiyle üretici ile alakalı bir durum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Biz müşterilere şunu anlatmakta çok zorlanıyoruz, bunun hile ile bir ilgisi yok.

PUBG herhangi bir programdan dolayı sizi yasakladığında o programın çalışmasını öğreniyor ve her girişte sizi yasaklıyor.

Formatsız düzelmiyor bu durum genelde.

Örneğin makro programı hiç kimsede sorun çıkaran bir program değil, hiç kimse banlanmamıştı.

Ancak bir müşterimiz oyun açıkken çalıştırdı ve oyun algılayıp kendisini banladı, o andan sonra artık kuralına uygun kullansa bile her girişte banlamaya devam etti.

Yani normalde hiç kimsenin sorun yaşamadığı bir programı tespit etti , çalışma sistemini öğrendi ve artık o bilgisayarda her çalıştırıldığında tespit etmeye devam etti.

Umarım anlatabilmişimdir.

Hangi programı kullandığınızın bir önemi yok , PUBG'nin böyle bir yönü var

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...