chousein 0 Oluşturuldu : Temmuz 18, 2020 merhaba yardim istiyorum pls help me ?????? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 Merhaba buyrun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 chousein, 1 saat önce yazdı: ben 1 saat once 2 odeme yaptim ve iptal ettim nasil bunu satin ala bilirim bana bi link bisey gondere bilirmisin ?? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 Detaylı bilgi için admin bilgilendirildi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 simdi ne olacak bekliyecemi dahada ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 Siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ? Hangi oyuna hile alacaksınız ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 call of duty warzone hilesi almak istedim iki kes odeme yaptim ama iptal ettim 3 saat bekliyordum onlarin ikisi iptal olacakmi yeni almak istiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 Ödeme yapılmış olsaydı vip olurdunuz otomatik olarak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 ben ilk 2 kes kart bilgilerimi verdim odeme yaptim sonra bekleme diyordu sag tarafta yine bana odeme cikartti sceer shot yapamadigim icin sana onu yolluyamiyorum banaa onu gorsen bana daha yardim ede bilrdin ben sana simdi email uzerinden foto yolladim bakarsan anlarsin nerede takildim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 18, 2020 Merhaba, Türkiyede mi yaşıyorsunuz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 19, 2020 hayir yasamiyorum turkiyede Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 19, 2020 Yurtdışı ödeme sistemi nedeniyle ödeme beklemede kalıyor , bu sorunu yakında çözcez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 19, 2020 peki simdi bu durumda ne yapmam gerekiyo ne kadar beklmem gerekiyo simdi bu durumda siparisi kaldiramiyozmu cunku beklemek istemiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 19, 2020 Paypal veya bitcoin ile ödeyebilir misiniz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 chousein 0 Yanıtlandı : Temmuz 19, 2020 hayir malesef Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Temmuz 20, 2020 Yurtdışı ödeme gelcek yakında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
merhaba yardim istiyorum pls help me
??????
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş