Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
rojimoji

[Kapatıldı]Yen Güncelleme[ÇÖZÜLDÜ]- Yanıtlandı

Soru

Bu soruya 6 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

BEN NEDEN GÖRMEDIM NERDEN BAKIYORUZ 

rojimoji, 1 dakika önce yazdı:

sabit konuda geçerli açıklamayı şimdi gördüm. konu kapatılabilir. teşekkürler.

SABİT KONUYA NERDEN BAKIYORUZ 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Destek talepleri yalnızca Vip Destek bölümüne açılmalıdır.

Bu konu yanlış alana açıldığı için kapatıldı ve konu sahibine 1 uyarı puanı verildi.

Uyarı puanları forum yetkilerinin kısıtlandırılmasına neden olabilir.

Sonraki süreçte kurallara uygun hareket etmenizi öneriyoruz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

Program güncellemesi genelde ne kadar sürer ?

Programların güncellenmeleri ile ilgili tahmini bir süre yok. Genelde güncellemeler ilk 24 saat içerisinde yapılıyor ancak bazen oyunun aldığı önlemleri aşmak , sorunları gidermek günler veya haftalar sürebilir.

Ne zaman güncellenir ? sorusuna yanıt verebilmek çok isterdik ancak ne zaman güncelleneceğini güncellemeyi yapan kişi dahil hiç kimse bilemez.

Biz bunu söylediğimizde müşteri doğal olarak 5-10 yıl sürecek gibi bir psikolojiye girebiliyor ancak uzun sürecek demiyoruz, sadece ne zaman güncelleneceği belli değil diyoruz.

Bu süre belli değil, belki 5 dakika sonra beklediğiniz ürün güncellenecek, veya belki 5 saat , 5 gün , 5 hafta . 

Lütfen unutmayın, güncelleme uzun sürecek demiyoruz, uzun sürme ihtimali var ancak %99 kısa sürede güncelleniyor. 

Uzun süren güncellemelerde zaten süreler genellikle telafi ediliyor , bir mağduriyet yaşanmıyor.

Ve güncellemeler genellikle uzun sürmüyor. 

Biz de sizinle beraber bekliyoruz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...