hga08 0 Oluşturuldu : Nisan 15, 2020 %5 indirim kodu yayınlanmış iyi güzel hoş DA indirimi uyguluyorsun 0.60 dolar indirim yapılıyo buda çok güzel DE PayTR Komisyonu (6,5%) 0.74 USD ekleniyor 12 doları yine geçiyor indirim bunun neresinde üstadlar ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Maccy 217 Yanıtlandı : Nisan 15, 2020 PayTR komisyonu eklenmiş bide %5 uygulanmamış haline bakın isterseniz ? Komisyona müdahale edemiyoruz maalesef. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
hga08 0 Yanıtlandı : Nisan 15, 2020 12.74 dolar yapıyor indirimle de 12.14 dolar neyse ben zaten memnunum siteden de bu %5 indirim bir işe yaramamış gibi görünüyor onu demek istedim sadece Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Maccy 217 Yanıtlandı : Nisan 15, 2020 Anlıyorum sizi ama biz ana fiyat üzerinden indirim uyguluyoruz. Malum dolar kuru çok sorunlu. Yapilacak birşey yok maalesef. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Nisan 15, 2020 Ayrıca bize hiçbir indirim yapılmadığını , yapılan indirimi tamamen kendi cebimizden yaptığımızı da bilmenizi isterim. %5 indirim genelde haftalık veya aylık alımlarda bir anlam ifade edebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş