bablo 0 Oluşturuldu : Aralık 26, 2019 herkese merhaba 2 ay önce vip hack satın aldım forum sayfasını kontrol etmeden hemen ardından girergirmez 2 hesap ban yedi 2 aydır takip ediyorum hile güncellenmedi ancak birkaç dk önce youtube sayfasında 3 gün önce paylaşlan videoda viphack güncel satın alına bilir yazıyordu forum sayfasına bakıyorum off konu hakkında bilgi alabilirmiyiz 120 tl para verdik beklemedeyiz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
skpubg 106 Yanıtlandı : Aralık 26, 2019 Sitemizin ilk pak üreticisi Viphack için güncellenecek bir yöntem bulamadı hala Üretici uygun yöntem bulduğu zaman en kısa sürede güncellenecek. Eğer yeni pak satın almak isterseniz bu konuya göz atabilirsiniz.Sorunsuz çalışır https://forum.vmodz.net/store/category/53-pubg-pak-recoil/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 26, 2019 Ayrıca hangi üyeliğinizle ürün satın aldıysanız o üyeliğinizle konu açmanız gerek. Şu an bizden ürün satın almayan bir üyelikle yazıldığı için normalde bu tür konuları kapatıyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş