atalaysevval 0 Oluşturuldu : Ekim 13, 2019 az önce pubg lıte hılesi satın aldım ama satın aldıklarım da gözükmüyor ne yapmam gerekıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Forumcu 1 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 Muhtemelen o an ödemen sisteme yansımamıştır . Şu an vip göründüğüne göre teslim edilmiştir tekrar bak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 atalaysevval 0 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 yok hala gelen giden birşey yok kod felan mı gelıcek onu da bilmiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 skpubg 106 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 Ödeme yapıldıktan sonra otomatik teslim ediliyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Forumcu 1 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 @atalaysevval ödemen başarılıysa satın aldıklarım sayfana bak. Eğer gelmemişse ödemen başarısız olmuş demektir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 atalaysevval 0 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 ödeme başarılı baktım hatta karttan çekilmiş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 @atalaysevval ödemeyi tamamlamamışsınız henüz. Aşağıdaki linkten tamamlarsanız otomatik teslim edilir. https://forum.vmodz.net/clients/orders/ 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 atalaysevval 0 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 para hesaptan kesilmiş dekont atim isterseniz admin? mail adresi felan verin 19.66 tl kesilmiş yanlış mı ? 21.30 da Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 20.18 de oluşturulan faturanızın ödemesi yapılmamış görünüyor, kontrol ettiriyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 atalaysevval 0 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 aynen 20.19 da para geçti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ekim 13, 2019 pekala ödeme sistemi kontrol edip dönüş yapacak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
az önce pubg lıte hılesi satın aldım ama satın aldıklarım da gözükmüyor ne yapmam gerekıyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş