erhana 0 Oluşturuldu : Ağustos 18 merhaba ödeme yaptım ürün siparişlerim kısmında gozukmuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.256 Yanıtlandı : Ağustos 18 Kontrol ediyorum. Ödemenizi göremedim. Dekont var mı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erhana 0 Yanıtlandı : Ağustos 19 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 15 saat önce yazdı: Kontrol ediyorum. Ödemenizi göremedim. Dekont var mı ? kripto ile ödedim id bu CPKH7KAN5T6E6AAIGIUT5PF0ZI Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.256 Yanıtlandı : Ağustos 19 Kontrol edeceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erhana 0 Yanıtlandı : Ağustos 19 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 5 saat önce yazdı: Kontrol edeceğim bu sefer kredi kartıyla aldım karttan cekıldı odeme yıne dogrulanmıyo Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.256 Yanıtlandı : Ağustos 20 Şu an ilgileniyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erhana 0 Yanıtlandı : Ağustos 20 (düzenlendi) 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 3 dakika önce yazdı: Şu an ilgileniyorum. Üzgünüz, bu dosyayı indirmenize izin verilmiyor. yazıyor şimdi Ağustos 20 erhana tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.256 Yanıtlandı : Ağustos 20 İnsanımız gerçekten çok garip. Şu an ilgilendiğimi söyledim size, verdiğiniz yanıt bu mu olmalı gerçekten ? Forumu kontrol ederseniz sizin gibi başkalarının da olduğunu, bazen ödemenin sistemde takılabildiğini ve manuel onaylandığını görebilirsiniz. Kontrol ediyorum şu an. Ödemenizi gördüm, hem kripto hem kart ödemeniz hesap bakiyenize eklendi. Bundan sonraki konularınızı Vip Destek bölümünde açmalısınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
merhaba ödeme yaptım ürün siparişlerim kısmında gozukmuyor
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş