Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
root36

DOLANDIRICLIK KONUSU

Önerilen İletiler

ARKADAŞLAR BEN HİLE SATIN ALDIM BANA HAYLA DÖNÜŞ YAPMADILAR BENDEN 39 DOLAR PARA ALINDI HİC BIR SEKILDE yardımcı olmuyorlar..

Bu nasıl hizmet yardımcı olmuyorlar hiç birsekilde bana birşey demediler dönüş bile yapmiyorlar

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim bende cumartesi günü satın aldım senden 24 saat önce banada dönüş yapılmadı ama büyük ihtimalle işi var normalde dönüş yapıyolar

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yok vallaha keyfimiz kaçtı ama pubg hile aldık 1 aylık siteye yönlendirildik onay süreci var orda onay vermedi 24 saati geçmesine rağmen abi Ozaman başka hile versin nalet gelsin yav 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

cevap vermiyorsunuz 4 dündür hileyi alamadım  insanın sinirleri alt üst oluyor

BEN BU İŞİN İÇİNDEN CIKAMIYORUM BANA DEGİŞİN ABİ HİLEYİ 

BUNEDİR KARDEŞİMYA 

17 YILDIR PİYASADASIINIZ BİRTANE CANLI MÜŞTERİ HİZMETLERİNİZ YOK BİLDİRİM DÜŞTÜGÜ GİBİ YARDIMCI OLCAKSNIZ ALLAH DUSURMESIN BIDAHA

HEREYERE YAZDIM SIKAYETIMI BİLGİN OLSUN SEN İLGİLENMEME DEVAM ETY 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

dostum ben 4-5 aydır buradan her ay pubg private ve makro alıyorum daha bir kere sıkıntı yaşamadım. sende yaşamazsın bence sabırlı ol illa ki teslim eder. bende ilk aldığımda senin gibi düşünmüştüm hiç bir sorun yaşamadım bu zaman kadar

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

hocam bende 3 gün önce doldu süresi gene aldım botu sistem değişti 4 aydır kullandıgım botu 3 gundur kullanamıyorum sistem değiştiği için. daha düzgün bi sisteme geçilmiş anladığım kadarı ile ufak bir iki sorun var sanırım kısa zamanda çözerler kullanmadıgın zamanıda telafi ediyorlar 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...