furkandkmen 0 Oluşturuldu : Mayıs 13 alışveriş yapamıyorum hata veriyor sürekli neden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 14 Merhaba, Destek talebinde bulunurken yaşadığınız sorunu detaylı anlatmaya özen gösterin. "Olmuyor" "Çalışmıyor" "Hata veriyor" "Yapamadım" "Yardım edin" gibi ifadeler kullandığınızda yaşadığınız sorunun ne olduğunu anlayamıyoruz. Eğer bir hata alıyorsanız mutlaka hatanın ekran görüntüsünü hizliresim'e yükleyip buradan link paylaşın. Hata almıyorsanız yaşadığınız sorunu, ne yaptığınızı ve karşılığında ne ile karşılaştığınızı detaylıca anlatın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 furkandkmen 0 Yanıtlandı : Mayıs 14 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 10 saat önce yazdı: Merhaba, Destek talebinde bulunurken yaşadığınız sorunu detaylı anlatmaya özen gösterin. "Olmuyor" "Çalışmıyor" "Hata veriyor" "Yapamadım" "Yardım edin" gibi ifadeler kullandığınızda yaşadığınız sorunun ne olduğunu anlayamıyoruz. Eğer bir hata alıyorsanız mutlaka hatanın ekran görüntüsünü hizliresim'e yükleyip buradan link paylaşın. Hata almıyorsanız yaşadığınız sorunu, ne yaptığınızı ve karşılığında ne ile karşılaştığınızı detaylıca anlatın. furkandkmen, 7 dakika önce yazdı: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 14 farklı bir kart ile deneyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 furkandkmen 0 Yanıtlandı : Mayıs 14 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 34 dakika önce yazdı: farklı bir kart ile deneyin. KAÇ TANE KART DENEDİM OLMAEDI furkandkmen, 8 dakika önce yazdı: KAÇ TANE KART DENEDİM OLMAEDI yine denedim olmuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mayıs 15 Bazı kartları reddediyor buna yapılabilecek bir şey yok. Özellikle troy çalışmaz. Ziraatbank çalışmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
alışveriş yapamıyorum hata veriyor sürekli neden
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş