anofel 0 Oluşturuldu : Şubat 16 Satın alım gerçekleşmiyor 2 kere denedim olmadı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 17 Merhaba, banka kartı veya troy kart dışında "kredi kartı" ile tekrar tekrar deneyin. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 anofel 0 Yanıtlandı : Şubat 19 zaten kredi kartı ile denemiştim yinede olmuyor . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 19 Farklı bir kart deneyebilirsiniz. Bazen birkaç defa reddettikten sonra başarılı oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 anofel 0 Yanıtlandı : Şubat 23 güzel kardeşim bir hileyi satın almak için bu kadar uğraılması saçma değil mi zaten 2 3 güne ban yicem 🙂 2 3 gün sonra ban yemek için bu kadar uğraşmak saçma kusura bakma kolaylıklar dilerim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 23 Herkes bu kadar uğraşmıyor, ödeme şirketinin sistemi bazı kartları reddediyor ancak bazen birkaç denemenin ardından geçerli oluyor. Bu bizimle ilgili bir durum değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Satın alım gerçekleşmiyor 2 kere denedim olmadı
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş