mrkara 0 Oluşturuldu : Ocak 6 WİNDOWS 11 25H2 KULLANIYORUM BU ÜRÜNÜ SATIN ALSAM SORUNSUZ OLARAK KULLANABİLİR MİYİM ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 7 Şu an PUBG Mobile ürünü güncelleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Dreamer34 0 Yanıtlandı : Ocak 7 tahmnı ne zaman gelır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 mrkara 0 Yanıtlandı : Ocak 7 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 8 saat önce yazdı: Şu an PUBG Mobile ürünü güncelleniyor. cevap verme sürelerinizi lütfen biraz kısaltın dünden beri cevap alamıyorum pubg mobile hilesinin güncellemesi ne zaman bitecek ve alsam sorunsuz şekilde çalışır mı windows 24h2'de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 7 Tahmini bir süre yok, güncelleme bitince 24H2 de çalışıp çalışmadığına bakarız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Dreamer34 0 Yanıtlandı : Ocak 25 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 08.01.2026 - 01:30 yazdı: Tahmini bir süre yok, güncelleme bitince 24H2 de çalışıp çalışmadığına bakarız. bı gelısme yok mu .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 25 Kontrol ediyorum. Halen test ediliyor, sorun aşılamıyor anlaşılan henüz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Dreamer34 0 Yanıtlandı : Ocak 25 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 08.01.2026 - 01:30 yazdı: Tahmini bir süre yok, güncelleme bitince 24H2 de çalışıp çalışmadığına bakarız. bı gelısme yok mu .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 26 Güncellendikten sonra 24H2 de çalışıp çalışmadığına bakarız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
WİNDOWS 11 25H2 KULLANIYORUM BU ÜRÜNÜ SATIN ALSAM SORUNSUZ OLARAK KULLANABİLİR MİYİM ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş