mrkara 0 Oluşturuldu : Ocak 6 BU ÜRÜNÜN SADECE GÜNLÜK HİLESİ Mİ VAR AYLIK HAFTALIK FALAN YOK MU BİR GÜN İÇİN 650 TL ÇOK PAHALI DEĞİL Mİ BU FİYATLARA BİR ŞEY YAPILAMAZ MI ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 mrkara 0 Yanıtlandı : Ocak 6 BATTLEFİELD 4 HİLESİ ALACAĞIM AMA BENDE W11 VAR W10 İÇİN DİYOR ALSAM HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAR MIYIM HİLEYİ KULLANABİLİR MİYİM VE BU HİLE 1 GÜNLÜK FİYATIMI 650 TL ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 6 Öncelikle mevcut paket ve fiyat 1 günlük değil, 1 aylık. Windows 11 23H2'e kadar destekler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 mrkara 0 Yanıtlandı : Ocak 6 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 7 saat önce yazdı: Öncelikle mevcut paket ve fiyat 1 günlük değil, 1 aylık. Windows 11 23H2'e kadar destekler. windows 11 ""23h2"" olduğunu nereden bakacağım bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ? 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 7 saat önce yazdı: Öncelikle mevcut paket ve fiyat 1 günlük değil, 1 aylık. Windows 11 23H2'e kadar destekler. benim windows 11 ""25h2" satın alsam bende herhangi bir sorun yaratır mı kullanabilir miyim ? kullanamaz isem windows "23h2" ye nasıl döndürebilirim bilgisayarı bilgi verebilir misiniz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 7 23H2'e nasıl döneceğinizi araştırmanız lazım 25H2 de çalışmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 mrkara 0 Yanıtlandı : Ocak 7 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 8 saat önce yazdı: 23H2'e nasıl döneceğinizi araştırmanız lazım 25H2 de çalışmaz. güncelleme yaparak 24h2 ye düşürdüm bu ayarda çalışır mı 23h2 bulunmuyor daha doğrusu bulamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 7 24H2'de çalışmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 mrkara 0 Yanıtlandı : Ocak 7 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 25 dakika önce yazdı: 24H2'de çalışmaz. buna bir çözüm bulamazmısınız 23h2 piyasada yok bugün gidip format attırıp 24h2 ye düşürdüm 23h2 bulamıyorum bu konuyla alakalı bir çalışmanız yok mu ? herkes 23h2 ye sahip değil ki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 8 Bu tür konularda bizim bir yetkimiz yok. Her ürünün üreticisi farklı. Ayrıca mümkün olsa daha fazla kullanıcıya erişmek için güncellerler zaten 22H2'de yapabilirsiniz. Veya windows 10 yapabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
BU ÜRÜNÜN SADECE GÜNLÜK HİLESİ Mİ VAR AYLIK HAFTALIK FALAN YOK MU BİR GÜN İÇİN 650 TL ÇOK PAHALI DEĞİL Mİ BU FİYATLARA BİR ŞEY YAPILAMAZ MI ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş