111 1 Oluşturuldu : Kasım 30, 2025 arkadaşlar hafta sonu diyemi böyle bu vfx i 1 aylık istememin sebebinin biri de bu zaten geç dönüş yapılıyor her hafta aynı gecikmeyi yaşayacakmıyız ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 30, 2025 Ürünü aldığınızda süresi başlamıyor, siz keyi kullandığınızda süresi başlar dolayısıyla süreniz bitmeden alabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 111 1 Yanıtlandı : Aralık 14, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 30.11.2025 - 22:41 yazdı: Ürünü aldığınızda süresi başlamıyor, siz keyi kullandığınızda süresi başlar dolayısıyla süreniz bitmeden alabilirsiniz. üzgünüm ama sizin dönüşünüz çok geç benim aldığım ürün ile bir sorunum yok tek sorunum hala aylık olarak olmaması bu hafta yine aynı şeyleri yaşayacağımı bildiğimden almıyorum LÜTFEN AYLIK olanı getirirmisiniz siteye Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 14, 2025 Merhaba, artık otomatik teslimata geçtik. Yani artık bizden dönüş beklemenize gerek yok ödeme başarılı olursa key otomatik teslim edilir. Aylık stokları biz de bekliyoruz sizin gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 xxbelaxx7676 0 Yanıtlandı : Aralık 14, 2025 pubg hile ile ilgili bir gelişme yok değil mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 111 1 Yanıtlandı : Aralık 15, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 20 saat önce yazdı: Merhaba, artık otomatik teslimata geçtik. Yani artık bizden dönüş beklemenize gerek yok ödeme başarılı olursa key otomatik teslim edilir. Aylık stokları biz de bekliyoruz sizin gibi. Teşekkürlerimi sunarım iyi haftalarr bol kazançlarınız olsun... 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 15, 2025 Teşekkürler @111 Soruyu anlamadım @xxbelaxx7676 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 xxbelaxx7676 0 Yanıtlandı : Aralık 15, 2025 pubg mobile hilesi en son bakımdaydı gelişme yok mu kaç ay geçti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
arkadaşlar hafta sonu diyemi böyle bu vfx i 1 aylık istememin sebebinin biri de bu zaten geç dönüş yapılıyor her hafta aynı gecikmeyi yaşayacakmıyız ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş