cikoeren 0 Oluşturuldu : Kasım 29, 2025 Valorant navi hakkında birkaç soru sormak istiyorum özelden mesaj atabilir misiniz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 29, 2025 Şu an burayı sadece siz görebiliyorsunuz, sorun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 cikoeren 0 Yanıtlandı : Kasım 29, 2025 Valorant hile almayı düşünüyorum ban riski var mı ve kurulum işlemini nasıl gerçekleştiriyoruz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 cikoeren 0 Yanıtlandı : Kasım 29, 2025 1 günlük hile 8 usd gösteriyor ama ödeme yapmaya geçince 35 usd oluyor hangisi doğru Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Kasım 30, 2025 35 usd olması mümkün değil sepetinizde birden fazla ürün olabilir, sepet özetine bakın ödemeden önce. Ayrıca USD değil AED olabilir yani yine 8 usd'ye denk gelir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Valorant navi hakkında birkaç soru sormak istiyorum özelden mesaj atabilir misiniz?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş