Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
RosCo

Arena Breakout Güncelleme Durumu

Soru

Arena Breakout'un güncel olup olmadığını öğrenebilme durumumuz var mı? Baktım status'e ama orada yok görünüyor şu anda. Hazır başka oyunlardan da banlamayacak bir anti cheat sistemi varken biraz suistimal etmek lazım. Çok hilelik bir durum yoktu ben betada oynarken oyunu aslında fakat merak ediyorum lootların yerini görerek oynamak nasıl bir avantaj sağlayacak diye. P2W falan diyorlardı, bakalım P2Cheat nasıl 😁

Ek olarak, EFT hakkında bir soru sormak istiyorum özel mesaj atabilir miyim size?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 4 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0

Teşekkürler.

Ben daha önce EFT ürününü denemiştim. İlk deneyen kişiydim yanlış hatırlamıyorsam o zaman o ürünü, mesajlaşmıştık. Deneme için aldığım hesabı banlatmıştım bir süre sonrasında. Aradan bayağı zaman geçti ve tekrar denemeyi düşünüyorum yeni bir hesap alıp önce, EFT Private içinde spoofer var mı acaba yoksa ayrı spoofer mı almalıyım, spoofer ile uyumlu çalışıyor mu? Private hileleri malum biraz karmaşık çalışabiliyor geçen seferkinin bir sürü gereksinimi vardı, ondan bir sorayım dedim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

EFT Private için spoofer yok. 2021 yılında bir müşterimiz vardı EFT ile bayaa ilgilenen o zamanlar Private EFT yoktu sanırım. Şu an sadece EFT Private satıyoruz eski ürünleri kaldırdık. Ban riski her hilede mutlaka vardır. Spoofer ile kullanmak isterseniz önce hileyi hazır hale getirim "waiting game.." yazısından sonra spoofer açmanız gerekir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0

O bayağı ilgilenen ben olabilirim işte 😄 Bayağı uğraşmıştık sistemi çalıştırabilmek için karmaşık bir şeydi. Zaten doğrulama isteniyordu normalde de çok eski müşteri olduğumda ben bana direk göndermiştiniz. Ban riskini biliyorum zaten. Eski hesabı muhtemelen hwidlemiştir eft o yüzden şimdi daha kayıt bile olamadan yeni hesap da hwid'lenmesin diye bi sorayım dedim spoofer durumunu. Ayrı spoofer alıp onda kullanırım o zaman

• Like 1

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...