Godspace 0 Oluşturuldu : Şubat 25, 2025 Black Desert PXL Bot satın almak istedim. Fakat kredi kartlarım ile işlem yapamıyorum başka türlü bir ödeme şekli mevcut mu? Yardımcı olursanız bu konuda çok mutlu olurum. Discord üzerinden ekledim bununla ilgili mesaj attım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 25, 2025 Merhaba, banka kartı veya troy kartla denemeyin, kredi kartıyla tekrar tekrar deneyin. Ödeme ekranında işaretlenmiş bir kutucuk görürseniz işareti kaldırıp deneyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 hikobaba 0 Yanıtlandı : Şubat 25, 2025 (düzenlendi) . Şubat 25, 2025 hikobaba tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 25, 2025 hikobaba, 6 dakika önce yazdı: . Alakasız yerlere yorum yapmayın lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Black Desert PXL Bot satın almak istedim. Fakat kredi kartlarım ile işlem yapamıyorum başka türlü bir ödeme şekli mevcut mu? Yardımcı olursanız bu konuda çok mutlu olurum. Discord üzerinden ekledim bununla ilgili mesaj attım.
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş