4ksaktimur 0 Oluşturuldu : Şubat 22, 2025 Merhabalar BF1 hilesi satın alacağım. Yetkililerden birisi burada mı? Satın aldığım son seferde iki gün beklemiştim. Aynı şeyi yaşamamak adına satın alım öncesi konu açıyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 23, 2025 Merhaba BF1 güncel değil şu an 2 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Şubat 23, 2025 Bende beklemedeyim BF1 için hile yapımcımızın uğraştığını düşünüyorum 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 4ksaktimur 0 Yanıtlandı : Şubat 23, 2025 Güncel olduğunda bildirim almak için ne yapmalıyım? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Şubat 23, 2025 Ara sıra kontrol etmelisiniz ancak uzun süreceğe benziyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 4ksaktimur 0 Yanıtlandı : Şubat 23, 2025 Üzdü 😞 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 4ksaktimur 0 Yanıtlandı : Mart 1, 2025 Hala bir haber yok mu? 😅 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 1, 2025 BF1 ve BF5 nasıl bir güncelleme yaptıysa piyasada hilesi kalmadı 🙂 Güncellenecektir ancak ne zaman bilinmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 4ksaktimur 0 Yanıtlandı : Mart 3, 2025 Birkaç sitede görmüştüm aslında çalıştığını iddia ediyolar ama aslı nedir bilinmez. Biz vmodz'den yanayız 🙂 Mevziler bizi biz vmodz'yi bekliyoruz :) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 3, 2025 🙂 Bir müşterimiz farklı bir sitede çalıştığı sanıp için oradan almamızı istemişti, kendisi için satın aldık ancak sonrasında sanırım çalışmama gibi bir durum oldu, üreticisine de ulaşamadık. Dolandırılmaktansa beklemek iyidir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 tr_yasn07 5 Yanıtlandı : Mart 11, 2025 Gelişme yok değil mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Mart 11, 2025 Hayır yok 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 fikobey07 0 Yanıtlandı : Mart 11, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 4 dakika önce yazdı: Hayır yok adminim merhaba delta force hile satın aldımda key bekliyorum konu açmıştım vip destekde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhabalar
BF1 hilesi satın alacağım. Yetkililerden birisi burada mı? Satın aldığım son seferde iki gün beklemiştim. Aynı şeyi yaşamamak adına satın alım öncesi konu açıyorum
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş