ch4ruletz4 0 Oluşturuldu : Ocak 9, 2025 Chloop Satın aldım kredi kartından parayı kestiler fakat burda halen sepette bekleniyor görünüyor teslimat gerçekleşmedi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 9, 2025 Merhaba, kontrol ediyorum. Onaylanmış görünüyor, 2 defa mı ödediniz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 ch4ruletz4 0 Yanıtlandı : Ocak 10, 2025 Malesef 2 defa ödemiş oldum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 10, 2025 2. teslim edilsin mi yoksa bakiye mi iade edilsin ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 ch4ruletz4 0 Yanıtlandı : Ocak 10, 2025 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 8 dakika önce yazdı: 2. teslim edilsin mi yoksa bakiye mi iade edilsin ? Teslim edebilirsiniz onu da Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 FARCRY 2 Yanıtlandı : Ocak 10, 2025 Bende yeni Pupg macro aldım .ödeme yaptım ama satın aldıklarımda yok Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 10, 2025 kontrol ediyorum. Onaylandı. 1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Chloop Satın aldım kredi kartından parayı kestiler fakat burda halen sepette bekleniyor görünüyor teslimat gerçekleşmedi
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş