sam3t23 0 Oluşturuldu : Ocak 2, 2025 Merhaba, Valorant Navi hilesini kullanıyorum aktif olarak güzel hile ama dt olma şansı var mı ? Sizce hangi hile daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ? sam3t23, 2 dakika önce yazdı: Merhaba, Valorant Navi hilesini kullanıyorum aktif olarak güzel hile ama dt olma şansı var mı ? Sizce hangi hile daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ? Pragma mı Navi mi ? sam3t23, 8 dakika önce yazdı: Merhaba, Valorant Navi hilesini kullanıyorum aktif olarak güzel hile ama dt olma şansı var mı ? Sizce hangi hile daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ? Pragma mı Navi mi ? Ve merak ettiğim bir soru daha mevcuttu, oyuna güncelleme geldikten hemen sonra hile kullanılabiliyor mu ? Yoksa güncellenmesi mi lazım ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Ocak 2, 2025 Sorularınızın hepsi cevapsız sorular çünkü değişken şeyler. Pragma mı iyi navi mi ? her ikisini de daha fazla beğenenler var. Hangisi daha hızlı yakalanıyor ? bu sorunun cevabı yok çünkü 1 dakika sonra ne olacağını kimse bilemez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Merhaba,
Valorant Navi hilesini kullanıyorum aktif olarak güzel hile ama dt olma şansı var mı ? Sizce hangi hile daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ?
Pragma mı Navi mi ?
Ve merak ettiğim bir soru daha mevcuttu, oyuna güncelleme geldikten hemen sonra hile kullanılabiliyor mu ? Yoksa güncellenmesi mi lazım ?
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş