erdemardaii 0 Oluşturuldu : Aralık 15, 2024 merhaba daha önce steam için pubg hilesi 1 2 defa satın aldım fakat nedeni belirsiz çalışmadı hileyi almak istiyorum fakat calısmaz diye kafam karsık anydest kullanıp bakabilir misiniz calısıp calısmıcagına onma göre satın alsam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 15, 2024 Merhaba, işletim sisteminiz nedir ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erdemardaii 0 Yanıtlandı : Aralık 15, 2024 win 11 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 15, 2024 Aramaya winver yazıp enterlayın, 24h2 kullanıyorsanız bu yüzden çalışmıyordur. 23h2 veya 22h2'ye dönün sorun olmaz. Sitemizdeki win11 ürünleri de çalışır. Ama ben win10 öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erdemardaii 0 Yanıtlandı : Aralık 15, 2024 TAMAMDIR DENİYORUM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 erdemardaii 0 Yanıtlandı : Aralık 15, 2024 23h2 veya 22h2'ye nasıl dçneceğim formatsız oluyor mu bunlar yardım eder misin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬 1.237 Yanıtlandı : Aralık 16, 2024 Google veya youtubedan araştırabilirsiniz, güncelleme yaparak yükselttiyseniz güncellemeyi kaldırabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
merhaba daha önce steam için pubg hilesi 1 2 defa satın aldım fakat nedeni belirsiz çalışmadı hileyi almak istiyorum fakat calısmaz diye kafam karsık anydest kullanıp bakabilir misiniz calısıp calısmıcagına onma göre satın alsam
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş