Jump to content

ÖDEME YAPTIKTAN SONRA HATA ALDIYSANIZ SİPARİŞLERİM SAYFASINDAN "ÖDEMEYİ DOĞRULA" BUTONUNA BASIN.
  • 0
republix

İlk defa hile satın alacağım

Soru

Merhabalar,

Valorant da ilk defa hile satın alacağım alacağım ürün private olmasını istiyorum gerçekten kişiye özel midir bunu bilmek isterim.

2. spoofer almama gerek var mı kullandığım bilgisayarı kirletmek istemiyorum aldığım hilede spoofer olacak mı içinde yani temel mantıgım şu olsun istiyorum eğer ban yersem

spoofer daki hwid ban yesin ve benim kişisel kullandığım bilgisayarda ban durumu hiç oluşmasın mantıklı mı acaba?

yani nasıl bir satın alım yapmalıyız 

spoofer + private hile mi yoksa 

sadece private hile alsak içinde var mı ücretler de aşırı pahalı ama private olduğuna güvendiğim bir tek burası var

republix, 28 dakika önce yazdı:

Merhabalar,

Valorant da ilk defa hile satın alacağım alacağım ürün private olmasını istiyorum gerçekten kişiye özel midir bunu bilmek isterim.

2. spoofer almama gerek var mı kullandığım bilgisayarı kirletmek istemiyorum aldığım hilede spoofer olacak mı içinde yani temel mantıgım şu olsun istiyorum eğer ban yersem

spoofer daki hwid ban yesin ve benim kişisel kullandığım bilgisayarda ban durumu hiç oluşmasın mantıklı mı acaba?

yani nasıl bir satın alım yapmalıyız 

spoofer + private hile mi yoksa 

sadece private hile alsak içinde var mı ücretler de aşırı pahalı ama private olduğuna güvendiğim bir tek burası var

Ek olarak ben windows 11 kullanıyorum private hile bu sürümde çalışmıyor mu sistemde bir çok kurulu düzenim var format atamam açıkcası bu da önemli bir soru?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu soruya 5 cevap geldi

Önerilen İletiler

• 0
republix, 2 saat önce yazdı:

Evet slotlu bir ürün ancak şu an güncel değil.

Mantıklı ancak şu an spoofer satmıyoruz.

Ek olarak ben windows 11 kullanıyorum private hile bu sürümde çalışmıyor mu

win11 için BDG alabilirsiniz. Private çalışmaz

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 3 dakika önce yazdı:

Evet slotlu bir ürün ancak şu an güncel değil.

Mantıklı ancak şu an spoofer satmıyoruz.

win11 için BDG alabilirsiniz. Private çalışmaz

Teşekkür ederim gerekirse windows 10 kurarım o halde ama ne zaman güncellenir tahmini olmuşken en iyisi olsun istiyorum ban yeme ihtimalim azalsın ne kadar az kişi kullanırsa benim için o kadar iyi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  • 0
𝔅ყ𝔖𝔞𝔅𝔬, 22.06.2024 - 21:59 yazdı:

Tahmini bir süre yok.

merhaba slotlu geldi mi acaba en azından slotlunun gelip gelmediğini gösteren bir düzenek iyi olurdu satışa kapatılabilir siteden.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap

• Yeni Oluştur...